40 wonderlijke weken (e-Book)

De spirituele reis van jou en je baby

Prijs € 14,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Willemijn Welten

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hét zwangerschapsboek voor de bewuste, spirituele vrouw In 40 wonderlijke weken beschrijft Willemijn de spirituele reis die jij als ouder met je baby aflegt, vanaf het moment dat je voor het eerst (on)bewust verbinding maakt met de ziel van je kindje tot 42 dagen na de geboorte. Je leert hoe en op welke manier jij in verbinding kunt zijn met je baby tijdens deze reis, krijgt inzicht in jouw familiesysteem, en je ontdekt hoe je de geboorte en de periode daarna samen bewust meemaakt. Willemijn deelt inspiratie, meditaties, gebedjes, rituelen en sprak met diverse experts. Het resultaat is dit boek, dat je als een altaar kunt zien voor jou en je baby en dat je vertrouwen, rust en plezier brengt op deze mooie reis die jullie samen maken. Jij bent een geboren ouderHet is zoals het moet zijnAlles wat je nodig hebt zit in jeLiefde en geborgenheidJouw intentie om jouw kleintje het mooiste levenTe gevenJij bent goed genoeg Willemijn Welten is dé manifestatie-expert van Nederland. Ze is auteur van de bestsellers Manifesteren kun je leren, Wonderen manifesteren en het Manifestatie dagboek. Ze woont samen met Ramon en binnenkort hun zoontje in Rotterdam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willemijn Welten
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000387847
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
8306916 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Hét zwangerschapsboek voor de bewuste, spirituele vrouw

In 40 wonderlijke weken beschrijft Willemijn de spirituele reis die jij als ouder met je baby aflegt, vanaf het moment dat je voor het eerst (on)bewust verbinding maakt met de ziel van je kindje tot 42 dagen na de geboorte. Je leert hoe en op welke manier jij in verbinding kunt zijn met je baby tijdens deze reis, krijgt inzicht in jouw familiesysteem, en je ontdekt hoe je de geboorte en de periode daarna samen bewust meemaakt. Willemijn deelt inspiratie, meditaties, gebedjes, rituelen en sprak met diverse experts. Het resultaat is dit boek, dat je als een altaar kunt zien voor jou en je baby en dat je vertrouwen, rust en plezier brengt op deze mooie reis die jullie samen maken.

Jij bent een geboren ouder
Het is zoals het moet zijn
Alles wat je nodig hebt zit in je
Liefde en geborgenheid
Jouw intentie om jouw kleintje het mooiste leven
Te geven
Jij bent goed genoeg

Willemijn Welten is dé manifestatie-expert van Nederland. Ze is auteur van de bestsellers Manifesteren kun je leren, Wonderen manifesteren en het Manifestatie dagboek. Ze woont samen met Ramon en binnenkort hun zoontje in Rotterdam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willemijn Welten
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000387847
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
8306916 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 26,50
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 21,99
  • 7,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 7,99