Bachbloesems als deelpersoonlijkheden

een handleiding tot een verrijkend leven

Prijs € 17,00

Uitverkocht

Peter-Jan In Der Rieden

Paperback | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

BACHBLOESEMS ALS DEELPERSOONLIJKHEDENVelen hebben gehoord over de Bachbloesemremedies - ontwikkeld door Dr. Edward Bach - en de weldadige invloed daarvan op het welzijn ervaren.De relatie tussen de Bachbloesemremedies en de deelpersoonlijkheden vanuit de Psychosynthese - ontwikkeld door de Italiaanse psychiater Roberto Assagioli - is minder bekend.Dat deze twee therapievormen zo mooi samen gaan is volgens de schrijver gelegen in het feit dat beide spiritueel gericht zijn. Dit wil zeggen dat beide therapievormen de mens beschouwen in meer dan op het eerste gezicht lijkt en onderlinge verbanden bloot leggen.Nu, na vele jaren werken met en lesgeven in de Psychosynthese en de Bach-bloesemremedies, brengt Peter-Jan In der Rieden in dit boek een weerslag van zijn kennis, inzichten en ervaringen naar buiten.Bachbloesems als deelpersoonlijkheden laat een nieuw licht schijnen op beide therapievormen. Hierbij betekenen de Bachbloesemremedies een waardevolle aanvulling en verdieping bij het werken met de deelpersoonlijkheden. En de deelpersoonlijkheden bieden een waardevolle aanvulling en verdieping bij het werken met de Bach-bloesemremedies.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter-Jan In Der Rieden
Uitgever
Loek Knippels Academie
ISBN
9789082075137
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Beschrijving

BACHBLOESEMS ALS DEELPERSOONLIJKHEDEN


Velen hebben gehoord over de Bachbloesemremedies - ontwikkeld door Dr. Edward Bach - en de weldadige invloed daarvan op het welzijn ervaren.
De relatie tussen de Bachbloesemremedies en de deelpersoonlijkheden vanuit de Psychosynthese - ontwikkeld door de Italiaanse psychiater Roberto Assagioli - is minder bekend.
Dat deze twee therapievormen zo mooi samen gaan is volgens de schrijver gelegen in het feit dat beide spiritueel gericht zijn. Dit wil zeggen dat beide therapievormen de mens beschouwen in meer dan op het eerste gezicht lijkt en onderlinge verbanden bloot leggen.
Nu, na vele jaren werken met en lesgeven in de Psychosynthese en de Bach-bloesemremedies, brengt Peter-Jan In der Rieden in dit boek een weerslag van zijn kennis, inzichten en ervaringen naar buiten.
Bachbloesems als deelpersoonlijkheden laat een nieuw licht schijnen op beide therapievormen. Hierbij betekenen de Bachbloesemremedies een waardevolle aanvulling en verdieping bij het werken met de deelpersoonlijkheden. En de deelpersoonlijkheden bieden een waardevolle aanvulling en verdieping bij het werken met de Bach-bloesemremedies.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter-Jan In Der Rieden
Uitgever
Loek Knippels Academie
ISBN
9789082075137
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Actuele bestsellers!

  • 21,99
  • 21,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 23,99
  • 12,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 22,99