Bedraad je brein opnieuw

Vijf gezondheidsfactoren voor een beter leven

Prijs € 32,50

Niet beschikbaar

John B. Arden

Paperback | September 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bedraad je brein opnieuw Leer hoe je brein op de beste manier te gebruiken en je leven te verbeteren met de laatste inzichten in de neurowetenschappen. De wetenschap heeft ons laten zien dat we de structuur van ons brein kunnen veranderen om alles een positieve stimulans te geven, van ons humeur tot onze herinneringen. In Bedraad je brein opnieuw legt neuropsycholoog John Arden uit hoe je een betere versie van jezelf wordt met behulp van de laatste ontwikkelingen in de wetenschap op het gebied van bewustwording. Dit boek onthult hoe je stress kunt verminderen en de levensduur van je brein kunt verlengen voor een leven zonder zelfopgelegde beperkingen. Nieuw onderzoek, voorbeelden, praktische suggesties en oefeningen zullen je helpen je leven te verbeteren en veelvoorkomende problemen zoals lichte depressie, uitstelgedrag, angst, burn-out, empathiemoeheid en andere negatieve gedachtepatronen aan te pakken. - Ontwikkel verbindingen in je brein die goede gewoonten ondersteunen en schakel de verbindingen voor slechte gewoonten uit; - Kalmeer je brein, overwin angst en ga moedig door het leven; - Word energiek en gefocust door nieuwe verbindingen tussen je neuronen te maken; - Verbeter je relaties en breid ze uit; - Pas de laatste wetenschappelijke bevindingen direct toe op je dagelijkse activiteiten. Bedraad je brein opnieuw is een fascinerende gids om vooruitgang in de neurowetenschap toe te passen op specifieke onderdelen van je dagelijks leven. Over de auteur Dr. John Arden heeft 16 boeken geschreven die in meer dan 20 talen zijn vertaald. Ardens studie neuropsychologie heeft hem geïnspireerd tot het integreren van neurowetenschappen en psychotherapie, waarbij de biologische en psychologische aspecten samenkomen. Hij heeft seminars gegeven in alle Amerikaanse staten en in 30 landen. Hij werkte eerder voor Kaiser Permanente, een Amerikaans non-profitconsortium in de gezondheidszorg, waar hij regionaal directeur training was voor Noord-Californië. Daar ontwikkelde hij een van de grootste trainingsprogramma’s voor geestelijke gezondheidszorg in de Verenigde Staten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John B. Arden
Uitgever
Succesboeken.nl
ISBN
9789492665874
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2024
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Bedraad je brein opnieuw

Leer hoe je brein op de beste manier te gebruiken en je leven te verbeteren met de laatste inzichten in de neurowetenschappen. De wetenschap heeft ons laten zien dat we de structuur van ons brein kunnen veranderen om alles een positieve stimulans te geven, van ons humeur tot onze herinneringen.

In Bedraad je brein opnieuw legt neuropsycholoog John Arden uit hoe je een betere versie van jezelf wordt met behulp van de laatste ontwikkelingen in de wetenschap op het gebied van bewustwording.
Dit boek onthult hoe je stress kunt verminderen en de levensduur van je brein kunt verlengen voor een leven zonder zelfopgelegde beperkingen. Nieuw onderzoek, voorbeelden, praktische suggesties en oefeningen zullen je helpen je leven te verbeteren en veelvoorkomende problemen zoals lichte depressie, uitstelgedrag, angst, burn-out, empathiemoeheid en andere negatieve gedachtepatronen aan te pakken.

- Ontwikkel verbindingen in je brein die goede gewoonten ondersteunen en schakel de verbindingen voor slechte gewoonten uit;
- Kalmeer je brein, overwin angst en ga moedig door het leven;
- Word energiek en gefocust door nieuwe verbindingen tussen je neuronen te maken;
- Verbeter je relaties en breid ze uit;
- Pas de laatste wetenschappelijke bevindingen direct toe op je dagelijkse activiteiten.

Bedraad je brein opnieuw is een fascinerende gids om vooruitgang in de neurowetenschap toe te passen op specifieke onderdelen van je dagelijks leven.

Over de auteur

Dr. John Arden heeft 16 boeken geschreven die in meer dan 20 talen zijn vertaald. Ardens studie neuropsychologie heeft hem geïnspireerd tot het integreren van neurowetenschappen en psychotherapie, waarbij de biologische en psychologische aspecten samenkomen.
Hij heeft seminars gegeven in alle Amerikaanse staten en in 30 landen. Hij werkte eerder voor Kaiser Permanente, een Amerikaans non-profitconsortium in de gezondheidszorg, waar hij regionaal directeur training was voor Noord-Californië. Daar ontwikkelde hij een van de grootste trainingsprogramma’s voor geestelijke gezondheidszorg in de Verenigde Staten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John B. Arden
Uitgever
Succesboeken.nl
ISBN
9789492665874
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2024
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Actuele bestsellers!

  • 29,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 20,00
  • 33,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 29,95
  • 29,99
  • 22,99