Bedrijfseconomie in de praktijk

Prijs € 74,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Joost Bakker, Theo van Houten

Hardback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bedrijfseconomie in de praktijk is het boek dat u gelezen moet hebben wanneer u op bachelorniveau basiskennis moet en wilt hebben van de bedrijfseconomie. Het leert (toekomstige) managers en stafmedewerkers de belangrijkste bedrijfseconomische technieken die aan de basis staan van weloverwogen beslissingen in het belang van het bedrijf.In tien hoofdstukken komen alle financiële aspecten aan bod waar u in de praktijk mee te maken krijgt. U krijgt inzicht in de werking van financiële overzichten, u leert hoe u de financiële gezondheid van een organisatie vaststelt en u oefent in het bepalen van de meest geschikte budgetteringsmethode en kostenstructuur.Ook bespreken de auteurs bedrijfseconomische onderwerpen die het nemen van belangrijke beslissingen ondersteunen: de PDCA-cyclus, manieren om investeringsvoorstellen te beoordelen en methoden om de juiste financieringsmogelijkheid te kiezen.De duidelijke uitleg en praktische voorbeelden maken dit boek uitermate geschikt voor zowel de student die binnen korte tijd de theorie wil beheersen en begrijpen als voor de manager die het geleerde direct in de praktijk wil gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joost Bakker, Theo van Houten
Uitgever
Concept uitgeefgroep
ISBN
9789491743207
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
500

Beschrijving

Bedrijfseconomie in de praktijk is het boek dat u gelezen moet hebben wanneer u op bachelorniveau basiskennis moet en wilt hebben van de bedrijfseconomie. Het leert (toekomstige) managers en stafmedewerkers de belangrijkste bedrijfseconomische technieken die aan de basis staan van weloverwogen beslissingen in het belang van het bedrijf.

In tien hoofdstukken komen alle financiële aspecten aan bod waar u in de praktijk mee te maken krijgt. U krijgt inzicht in de werking van financiële overzichten, u leert hoe u de financiële gezondheid van een organisatie vaststelt en u oefent in het bepalen van de meest geschikte budgetteringsmethode en kostenstructuur.

Ook bespreken de auteurs bedrijfseconomische onderwerpen die het nemen van belangrijke beslissingen ondersteunen: de PDCA-cyclus, manieren om investeringsvoorstellen te beoordelen en methoden om de juiste financieringsmogelijkheid te kiezen.

De duidelijke uitleg en praktische voorbeelden maken dit boek uitermate geschikt voor zowel de student die binnen korte tijd de theorie wil beheersen en begrijpen als voor de manager die het geleerde direct in de praktijk wil gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joost Bakker, Theo van Houten
Uitgever
Concept uitgeefgroep
ISBN
9789491743207
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
500

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 23,99
  • 15,00
  • 15,00
  • 22,99
  • 21,99
  • 23,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 22,00