C-level Mindset (e-Book)

Prijs € 14,99

Niet beschikbaar

Deze titel komt in aanmerking voor

Carolien Van Den Bosch

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil jij jezelf bewust achter het roer van je carrièrepad zetten? Het maximale uit je competenties halen? En ontdekken wat je nodig hebt om te groeien en een verschil te maken, zowel voor jezelf als voor je omgeving? Carolien Van Den Bosch, Head of Wellbeing bij Better Minds at Work, geeft je inzichten in onze constant veranderende wereld en de impact daarvan op onze werkomgeving. De snelheid waarmee transformaties op ons afkomen is overweldigend, en het lijkt haast onmogelijk om in deze volatiele tijden professioneel te kunnen excelleren. En toch lijken sommigen immuun te zijn voor die omwentelingen: ze navigeren soepel door onze complexe wereld en leveren opmerkelijke professionele prestaties. Wat hen kenmerkt, is een set specifieke skills die hen onderscheidt van anderen en hen toelaat te blijven groeien. In dit boek leer je welke skills dat zijn en word je volop uitgedaagd om te investeren in jouw 'C-level mindset'. Want die is niet voorbehouden aan mensen op C-level posities - iedereen, op welk niveau dan ook, kan die skills ontdekken, voeden en optimaal inzetten. Met heldere, wetenschappelijke inzichten, sprekende anekdotes en concrete handvatten neemt Carolien je stapsgewijs mee langs de 7 essentiële skills die ook van jou een toppresteerder maken! Als Head of Wellbeing bij Better Minds at Work bundelt Carolien Van Den Bosch haar twee grote passies: het bedrijfsleven en de mens in al zijn facetten. Via lezingen, workshops en trainingen ondersteunt ze organisaties in binnen- en buitenland om het welzijn van hun medewerkers te versterken. Haar eerste boek, De ideale dag, schreef ze samen met haar vader, topsportcoach Paul Van Den Bosch, en werd ook in het Engels vertaald.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carolien Van Den Bosch
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463835039
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
4598450 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Wil jij jezelf bewust achter het roer van je carrièrepad zetten? Het maximale uit je competenties halen? En ontdekken wat je nodig hebt om te groeien en een verschil te maken, zowel voor jezelf als voor je omgeving? Carolien Van Den Bosch, Head of Wellbeing bij Better Minds at Work, geeft je inzichten in onze constant veranderende wereld en de impact daarvan op onze werkomgeving. De snelheid waarmee transformaties op ons afkomen is overweldigend, en het lijkt haast onmogelijk om in deze volatiele tijden professioneel te kunnen excelleren. En toch lijken sommigen immuun te zijn voor die omwentelingen: ze navigeren soepel door onze complexe wereld en leveren opmerkelijke professionele prestaties. Wat hen kenmerkt, is een set specifieke skills die hen onderscheidt van anderen en hen toelaat te blijven groeien.

In dit boek leer je welke skills dat zijn en word je volop uitgedaagd om te investeren in jouw 'C-level mindset'. Want die is niet voorbehouden aan mensen op C-level posities - iedereen, op welk niveau dan ook, kan die skills ontdekken, voeden en optimaal inzetten. Met heldere, wetenschappelijke inzichten, sprekende anekdotes en concrete handvatten neemt Carolien je stapsgewijs mee langs de 7 essentiële skills die ook van jou een toppresteerder maken!

Als Head of Wellbeing bij Better Minds at Work bundelt Carolien Van Den Bosch haar twee grote passies: het bedrijfsleven en de mens in al zijn facetten. Via lezingen, workshops en trainingen ondersteunt ze organisaties in binnen- en buitenland om het welzijn van hun medewerkers te versterken. Haar eerste boek, De ideale dag, schreef ze samen met haar vader, topsportcoach Paul Van Den Bosch, en werd ook in het Engels vertaald.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carolien Van Den Bosch
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463835039
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
4598450 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 26,50
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 21,99
  • 7,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 7,99