De Make Mindset

Hoe organisaties ambitie kweken en deze waarmaken

Prijs € 29,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lidewey van der Sluis

Paperback | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Transitie vraagt om ambitie, maar ambitie zonder leiderschap is vleugellam   Om de wereld leefbaar te houden en perspectief te bieden, is transitie nodig. Organisaties met ambitie maken werk van deze opdracht. De Make Mindset gaat over leiderschap waardoor de organisatie in beweging komt en medewerkers het werk als groter maar ook lichter ervaren.   De Make Mindset stelt de menselijke denk- en daadkracht voorop waarmee je ambitie kunt kweken, en is kenmerkend voor organisaties waar werk de moeite waard is en het bruist van de energie. De Make Mindset hangt samen met vier soorten leiderschap: inwaarts, zijwaarts, opwaarts en voorwaarts leiderschap. De techniek van elke leiderschapsvariant wordt uitgediept. Ieder hoofdstuk reikt je een instrument aan om het betreffende leiderschap in de praktijk te brengen waaronder het AmbitieKompas©, de Ambitie- Booster©, de AmbitieBasics© en een instructietabel om de AmbitieAward© te verdienen.   Dit boek is voor diegenen die hun eigen leiderschap willen verbeteren en vernieuwen en collega’s in beweging willen brengen vanuit een gezamenlijke ambitie. Het maakt leidinggevenden bewust van hun eigen ambitie én mogelijkheden om met hun leiderschap een boost te geven aan werknemerschap, collegaschap en werkgeverschap van mensen in organisaties.   Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis is hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit, toonaangevend auteur en veelgevraagd spreker op het gebied van werk, organisaties, leiderschap en arbeidsrelaties. Ze heeft ruim 230 (wetenschappelijke) publicaties op haar naam staan en schreef 14 veelgelezen managementboeken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lidewey van der Sluis
Uitgever
Boom
ISBN
9789024463275
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2024
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Transitie vraagt om ambitie, maar ambitie zonder leiderschap is vleugellam

 

Om de wereld leefbaar te houden en perspectief te bieden, is transitie nodig. Organisaties met ambitie maken werk van deze opdracht. De Make Mindset gaat over leiderschap waardoor de organisatie in beweging komt en medewerkers het werk als groter maar ook lichter ervaren.

 

De Make Mindset stelt de menselijke denk- en daadkracht voorop waarmee je ambitie kunt kweken, en is kenmerkend voor organisaties waar werk de moeite waard is en het bruist van de energie. De Make Mindset hangt samen met vier soorten leiderschap: inwaarts, zijwaarts, opwaarts en voorwaarts leiderschap. De techniek van elke leiderschapsvariant wordt uitgediept. Ieder hoofdstuk reikt je een instrument aan om het betreffende leiderschap in de praktijk te brengen waaronder het AmbitieKompas©, de Ambitie- Booster©, de AmbitieBasics© en een instructietabel om de AmbitieAward© te verdienen.

 

Dit boek is voor diegenen die hun eigen leiderschap willen verbeteren en vernieuwen en collega’s in beweging willen brengen vanuit een gezamenlijke ambitie. Het maakt leidinggevenden bewust van hun eigen ambitie én mogelijkheden om met hun leiderschap een boost te geven aan werknemerschap, collegaschap en werkgeverschap van mensen in organisaties.

 

Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis is hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit, toonaangevend auteur en veelgevraagd spreker op het gebied van werk, organisaties, leiderschap en arbeidsrelaties. Ze heeft ruim 230 (wetenschappelijke) publicaties op haar naam staan en schreef 14 veelgelezen managementboeken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lidewey van der Sluis
Uitgever
Boom
ISBN
9789024463275
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2024
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 22,99
  • 15,00
  • 21,99
  • 24,99