De Nederlandse boekengids

set van 2 exemplaren

Prijs € 4,95

Uitverkocht

Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Nederlandse Boekengids is een on- en offline periodiek dat helder geschreven, essayistische boekbesprekingen brengt, naar analogie van de London Review of Books en de New York Review of Books. De Nederlandse Boekengids bevat boekrecensies op alle mogelijke terreinen: taal, cultuur, geschiedenis, psychologie, sociale wetenschappen, economie, politiek, natuur- en techniek, technologie en ruimtelijke ordening. In het nulnummer interviews met Robbert Dijkgraaf en Hans Goedkoop over wetenschap en werkelijkheid, essays over economisme, klimaatverandering, kwantumbiologie, Erasmus en Malthus. Verder de rubrieken Herlezen over Gombrich de Bibliotheek van het Rijks en Het boekenbedrijf. Bijdragen van o.a. Maxim Februari, Arjen Mulder, Willem Otterspeer en René van Stipriaan. Plus tips van Tim Parks en Ian Buruma.De Nederlandse Boekengids informeert een groot publiek over de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap via toegankelijke en helder geschreven boekbesprekingen. Naast academische uitgaven uit binnen- en buitenland worden er ook populair wetenschappelijke boeken besproken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Amsterdam University Press
ISBN
9789462982031
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Beschrijving

De Nederlandse Boekengids is een on- en offline periodiek dat helder geschreven, essayistische boekbesprekingen brengt, naar analogie van de London Review of Books en de New York Review of Books. De Nederlandse Boekengids bevat boekrecensies op alle mogelijke terreinen: taal, cultuur, geschiedenis, psychologie, sociale wetenschappen, economie, politiek, natuur- en techniek, technologie en ruimtelijke ordening.

In het nulnummer interviews met Robbert Dijkgraaf en Hans Goedkoop over wetenschap en werkelijkheid, essays over economisme, klimaatverandering, kwantumbiologie, Erasmus en Malthus. Verder de rubrieken Herlezen over Gombrich de Bibliotheek van het Rijks en Het boekenbedrijf. Bijdragen van o.a. Maxim Februari, Arjen Mulder, Willem Otterspeer en René van Stipriaan. Plus tips van Tim Parks en Ian Buruma.

De Nederlandse Boekengids informeert een groot publiek over de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap via toegankelijke en helder geschreven boekbesprekingen. Naast academische uitgaven uit binnen- en buitenland worden er ook populair wetenschappelijke boeken besproken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Amsterdam University Press
ISBN
9789462982031
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Actuele bestsellers!

  • 29,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 20,00
  • 33,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 29,95
  • 29,99
  • 22,99