De schokkende waarheid over energie

Prijs € 13,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Mike Goldsmith

Hardback | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het vijfde deel van de informatieve Spoedcursus meesterbrein-serie wordt een van de meest actuele en relevante onderwerpen van vandaag besproken: energie. In ons dagelijks leven maken we veel gebruik van energie, maar dit heeft impact op de natuur en het klimaat. Daarom wordt er tegenwoordig gezocht naar duurzame energiebronnen. Om die te vinden is het cruciaal om eerst te begrijpen wat energie is. Ontdek alles over hoe mensen het ooit voor elkaar kregen om energie te genereren en word een energie-expert. Lees dit boek, ga op onderzoek uit en ontdek de schokkende waarheid over energie. Dit non-fictieboek voor kinderen is ideaal voor nieuwsgierige lezers vanaf negen jaar en zit boordevol stripverhalen, illustraties en grafieken. Dit leerzame deel is vakkundig vertaald door Jan Paul Schutten, een van de beste non-fictieauteurs van Nederland. Duik in de Spoedcursus meesterbrein-serie en word in no time een topexpert over van alles en nog wat. Deze superinformatieve en kleurrijk geïllustreerde serie is geschreven door gerenommeerde non-fictieauteurs, meegelezen door absolute helden in elk vakgebied en vertaald door een aantal van de beste non-fictieauteurs van Nederland. Vergroot je kennis, vocabulaire en begrip van onderwerpen als klimaat, energie, regenwouden, universum, robots en artificiële intelligentie en oceanen. Geschikt voor lezers van 8 jaar en ouder.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mike Goldsmith
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025778385
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

In het vijfde deel van de informatieve Spoedcursus meesterbrein-serie wordt een van de meest actuele en relevante onderwerpen van vandaag besproken: energie. In ons dagelijks leven maken we veel gebruik van energie, maar dit heeft impact op de natuur en het klimaat. Daarom wordt er tegenwoordig gezocht naar duurzame energiebronnen. Om die te vinden is het cruciaal om eerst te begrijpen wat energie is. Ontdek alles over hoe mensen het ooit voor elkaar kregen om energie te genereren en word een energie-expert. Lees dit boek, ga op onderzoek uit en ontdek de schokkende waarheid over energie. Dit non-fictieboek voor kinderen is ideaal voor nieuwsgierige lezers vanaf negen jaar en zit boordevol stripverhalen, illustraties en grafieken. Dit leerzame deel is vakkundig vertaald door Jan Paul Schutten, een van de beste non-fictieauteurs van Nederland.


Duik in de Spoedcursus meesterbrein-serie en word in no time een topexpert over van alles en nog wat. Deze superinformatieve en kleurrijk geïllustreerde serie is geschreven door gerenommeerde non-fictieauteurs, meegelezen door absolute helden in elk vakgebied en vertaald door een aantal van de beste non-fictieauteurs van Nederland. Vergroot je kennis, vocabulaire en begrip van onderwerpen als klimaat, energie, regenwouden, universum, robots en artificiële intelligentie en oceanen. Geschikt voor lezers van 8 jaar en ouder.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mike Goldsmith
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025778385
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 21,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 23,99