Denk je pijn weg

Je hersenen zijn de oplossing voor je pijn

Prijs € 29,50

Niet beschikbaar

David Schechter

Paperback | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Denk je pijn weg David Schechter, arts, is officieel gecertificeerd in de sport- en huisartsgeneeskunde. Dr. Schechter heeft ruim dertig jaar ervaring met de TMS-diagnose en heeft duizenden patiënten behandeld. David Schechter is gespecialiseerd in TMS. Terwijl hij geneeskunde studeerde aan de New York University, was hij een succesvolle patiënt van de beroemde dr. John Sarno en tevens zijn onderzoeksassistent. Zowel US News als World Report en Men’s Health Magazine hebben lovende en interessante reportages over dr. Schechter geschreven. Denk je pijn weg presenteert een revolutionaire aanpak om chronische pijn met TMS te verlichten, zelfs te verhelpen. Onverklaarde, onbehandelde hardnekkige chronische pijn in de rug, nek, armen, het bekken en elders weerhoudt veel mensen ervan van het leven te genieten. Chronische pijn veroorzaakt blijvende ellende die relaties kan verstoren en talent in de weg kan staan. Ontdek hoe chronische pijn evenzeer een aandoening van de hersenen als van het lichaam is. Denk je pijn weg laat je zien hoe je de immense kracht van je gedachten en overtuigingen kunt gebruiken om letterlijk de neurale circuits van je hersenen te veranderen. Dr. Schechter combineert wetenschappelijk bewijs met klinische ervaring en psychologisch inzicht tot een systematische methode om mensen te leren pijn met gedachten te beheersen en te verdrijven. TMS staat voor Tension Myoneural Syndrome. Andere namen voor TMS zijn PPD (psychofysiologische stoornis), centraal pijnsyndroom, afleidingspijnsyndroom, aangeleerde neurale paden, pijnamplificatiesyndroom, spanningsmyoneuraalsyndroom, nociplastische pijn spanningsmyositissyndroom, het mindbody-syndroom en neuroplastische pijn. TMS is een diagnose voor rugpijn en andere vormen van chronische pijn zonder duidelijke lichamelijke oorzaak. Patiënten met TMS hebben een hersengebaseerde oorzaak voor hun fysieke pijn. De behandeling van TMS richt zich op psychologie en educatie. Genezing komt voort uit het leren de focus te verleggen van fysieke naar psychologische oorzaken, disfunctionele zenuwbanen te doorbreken en emoties op een andere manier te verwerken. De symptomen zijn zeer reëel, maar de oorzaak is anders dan verwacht en wordt door de meeste artsen doorgaans over het hoofd gezien. Met ruim 30 jaar ervaring op dit gebied heeft dr. Schechter duizenden patiënten voorzien van de kennis met dit op de 'hersenen en gedachten' gebaseerde programma om te genezen. Ben je er klaar voor om je pijn weg te denken?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Schechter
Uitgever
Succesboeken.nl
ISBN
9789492665829
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2024
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Denk je pijn weg
David Schechter, arts, is officieel gecertificeerd in de sport- en huisartsgeneeskunde. Dr. Schechter heeft ruim dertig jaar ervaring met de TMS-diagnose en heeft duizenden patiënten behandeld.
David Schechter is gespecialiseerd in TMS.
Terwijl hij geneeskunde studeerde aan de New York University, was hij een succesvolle patiënt van de beroemde dr. John Sarno en tevens zijn onderzoeksassistent. Zowel US News als World Report en Men’s Health Magazine hebben lovende en interessante reportages over dr. Schechter geschreven.

Denk je pijn weg presenteert een revolutionaire aanpak om chronische pijn met TMS te verlichten, zelfs te verhelpen. Onverklaarde, onbehandelde hardnekkige chronische pijn in de rug, nek, armen, het bekken en elders weerhoudt veel mensen ervan van het leven te genieten. Chronische pijn veroorzaakt blijvende ellende die relaties kan verstoren en talent in de weg kan staan.

Ontdek hoe chronische pijn evenzeer een aandoening van de hersenen als van het lichaam is. Denk je pijn weg laat je zien hoe je de immense kracht van je gedachten en overtuigingen kunt gebruiken om letterlijk de neurale circuits van je hersenen te veranderen. Dr. Schechter combineert wetenschappelijk bewijs met klinische ervaring en psychologisch inzicht tot een systematische methode om mensen te leren pijn met gedachten te beheersen en te verdrijven.

TMS staat voor Tension Myoneural Syndrome. Andere namen voor TMS zijn PPD (psychofysiologische stoornis), centraal pijnsyndroom, afleidingspijnsyndroom, aangeleerde neurale paden, pijnamplificatiesyndroom, spanningsmyoneuraalsyndroom, nociplastische pijn spanningsmyositissyndroom, het mindbody-syndroom en neuroplastische pijn.
TMS is een diagnose voor rugpijn en andere vormen van chronische pijn zonder duidelijke lichamelijke oorzaak. Patiënten met TMS hebben een hersengebaseerde oorzaak voor hun fysieke pijn. De behandeling van TMS richt zich op psychologie en educatie.

Genezing komt voort uit het leren de focus te verleggen van fysieke naar psychologische oorzaken, disfunctionele zenuwbanen te doorbreken en emoties op een andere manier te verwerken. De symptomen zijn zeer reëel, maar de oorzaak is anders dan verwacht en wordt door de meeste artsen doorgaans over het hoofd gezien.
Met ruim 30 jaar ervaring op dit gebied heeft dr. Schechter duizenden patiënten voorzien van de kennis met dit op de 'hersenen en gedachten' gebaseerde programma om te genezen.
Ben je er klaar voor om je pijn weg te denken?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Schechter
Uitgever
Succesboeken.nl
ISBN
9789492665829
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2024
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 22,99
  • 21,99
  • 23,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 28,99
  • 24,99
  • 22,99