Duurzaam durven doen (e-Book)

Prijs € 14,99

Niet beschikbaar

Deze titel komt in aanmerking voor

Studio D

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jouw kompas richten op duurzaam ondernemen is meer dan alleen een groen verhaal. Economische groei kan immers perfect hand in hand gaan met een positieve impact op mens en samenleving. In ‘Duurzaam durven doen’ krijg je als professional alle knowhow van vandaag aangereikt om vlot om te schakelen naar een impactvol bedrijfsbeleid. Aan de hand van praktische voorbeelden en casestudies vind je een antwoord op een aantal sleutelvragen: wat is de impact van jouw organisatie op mens, milieu en klimaat? Hoe neem je iedereen mee in zo’n duurzaam beleid? Waar zitten de knelpunten en successen? Hoe communiceer je hierover? Volg het voorbeeld van tientallen bedrijven die de stap al zetten en leer uit hun best practices. Een praktische gids die je door alle uitdagingen en do’s en don’ts van duurzaam ondernemerschap leidt. Saartje Boutsen en Charlotte Vandierendonck zijn de cofounders van Studio D. Ze adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties in duurzaam ondernemen, omdat ze ervan overtuigd zijn dat economische prestaties hand in hand kunnen gaan met een positieve impact op mens en milieu. Duurzaam Durven Doen is hun motto.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Studio D
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463107778
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
4419735 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Jouw kompas richten op duurzaam ondernemen is meer dan alleen een groen verhaal. Economische groei kan immers perfect hand in hand gaan met een positieve impact op mens en samenleving. In ‘Duurzaam durven doen’ krijg je als professional alle knowhow van vandaag aangereikt om vlot om te schakelen naar een impactvol bedrijfsbeleid. Aan de hand van praktische voorbeelden en casestudies vind je een antwoord op een aantal sleutelvragen: wat is de impact van jouw organisatie op mens, milieu en klimaat? Hoe neem je iedereen mee in zo’n duurzaam beleid? Waar zitten de knelpunten en successen? Hoe communiceer je hierover? Volg het voorbeeld van tientallen bedrijven die de stap al zetten en leer uit hun best practices. Een praktische gids die je door alle uitdagingen en do’s en don’ts van duurzaam ondernemerschap leidt.

Saartje Boutsen en Charlotte Vandierendonck zijn de cofounders van Studio D. Ze adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties in duurzaam ondernemen, omdat ze ervan overtuigd zijn dat economische prestaties hand in hand kunnen gaan met een positieve impact op mens en milieu. Duurzaam Durven Doen is hun motto.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Studio D
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463107778
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
4419735 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 18,99
  • 33,99
  • 12,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 21,99
  • 15,99
  • 12,50
  • 24,99