Chicklit-pakket 2012

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Rachel Gibson, Ciara Geraghty, Jenny Nelson

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rachel Gibson omnibus 1Undercover loverNa net iets te veel internetdates met ongure types met namen als 'luvstick' en 'BigDady182' had Lucy Rothschild toch beter moeten weten. Maar nu zit ze tegenover 'hardluvnman' en hij lijkt anders - gevoelig, eerlijk en... sexy! Hij zegt dat hij loodgieter is en Lucy doet zich voor als verpleegster. Wat zij niet weet is dat haar date in het echt een undercoveragent is, op jacht naar een seriemoordenaar. En wat erger is: zij is zijn hoofdverdachte!Niet alles is liefdeClare's societybruiloft is duidelijk van de baan als ze haar verloofde met de wasmaschine-monteur(!) betrapt. Als ze de volgende morgen wakker wordt met de ergste kater ever, ontdekt ze dat ze weinig meer aan heeft dan een sexy niemendalletje en dat ze in bed ligt met Sebastian Vaughan: vroeger haar onbereikbare jeugdliefde, maar nu een sexy journalist die de wereld over reist. In luttele uren is haar leven veranderd in een complete puinhoop. Maar hoe dan?!Jenny Nelson - Georgia's kooklessenGeorgia Gray is chef-kok in een toprestaurant waar ze avond aan avond de sterren van de hemel kookt. Zo ook de dag dat de beroemdste recensent van de stad komt eten. Als de recensie wordt gepubliceerd en Georgia niet drie, maar slechts een halve vork toebedeeld heeft gekregen, zijn haar culinaire dagen in New York geteld. Als ook haar verloving nog verbroken wordt, vlucht ze naar Toscane waar de positieve energie in de keuken, het prachtige landschap en sexy buurman Gianni ervoor zorgen dat Georgia langzaam weer opkrabbelt. Ciara Geraghty - Verdronken in jouAls Grace op een ochtend wakker wordt in een onbekend bed, komen er langzaam vlagen terug van de avond ervoor: een fles Baileys met verstreken houdbaarheidsdatum, die ze helemaal leeg gedronken heeft en Bernard O'Malley, haar ietwat sullige, nieuwe collega op de IT-afdeling in wiens bed ze kennelijk is beland. Twee ingrediënten voor extra drama dat Grace doet beseffen dat er iets moet veranderen in haar leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rachel Gibson, Ciara Geraghty, Jenny Nelson
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045203140
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Rachel Gibson omnibus 1
Undercover lover
Na net iets te veel internetdates met ongure types met namen als 'luvstick' en 'BigDady182' had Lucy Rothschild toch beter moeten weten. Maar nu zit ze tegenover 'hardluvnman' en hij lijkt anders - gevoelig, eerlijk en... sexy! Hij zegt dat hij loodgieter is en Lucy doet zich voor als verpleegster. Wat zij niet weet is dat haar date in het echt een undercoveragent is, op jacht naar een seriemoordenaar. En wat erger is: zij is zijn hoofdverdachte!

Niet alles is liefde
Clare's societybruiloft is duidelijk van de baan als ze haar verloofde met de wasmaschine-monteur(!) betrapt. Als ze de volgende morgen wakker wordt met de ergste kater ever, ontdekt ze dat ze weinig meer aan heeft dan een sexy niemendalletje en dat ze in bed ligt met Sebastian Vaughan: vroeger haar onbereikbare jeugdliefde, maar nu een sexy journalist die de wereld over reist. In luttele uren is haar leven veranderd in een complete puinhoop. Maar hoe dan?!

Jenny Nelson - Georgia's kooklessen
Georgia Gray is chef-kok in een toprestaurant waar ze avond aan avond de sterren van de hemel kookt. Zo ook de dag dat de beroemdste recensent van de stad komt eten. Als de recensie wordt gepubliceerd en Georgia niet drie, maar slechts een halve vork toebedeeld heeft gekregen, zijn haar culinaire dagen in New York geteld. Als ook haar verloving nog verbroken wordt, vlucht ze naar Toscane waar de positieve energie in de keuken, het prachtige landschap en sexy buurman Gianni ervoor zorgen dat Georgia langzaam weer opkrabbelt.

Ciara Geraghty - Verdronken in jou
Als Grace op een ochtend wakker wordt in een onbekend bed, komen er langzaam vlagen terug van de avond ervoor: een fles Baileys met verstreken houdbaarheidsdatum, die ze helemaal leeg gedronken heeft en Bernard O'Malley, haar ietwat sullige, nieuwe collega op de IT-afdeling in wiens bed ze kennelijk is beland. Twee ingrediënten voor extra drama dat Grace doet beseffen dat er iets moet veranderen in haar leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rachel Gibson, Ciara Geraghty, Jenny Nelson
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045203140
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 22,99
  • 21,99
  • 23,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 28,99
  • 24,99
  • 22,99