De wetenschap van alles (en nog wat) (e-Book)

99 antwoorden op grote en kleine vragen

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Martijn Peters

EPUB met digitaal watermerk | September 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Groeien je haren donkerder terug als je je scheert? Is het echt ongezond om je gewrichten te kraken? En waarom staat een flamingo nu eigenlijk op 1 poot? Martijn Peters doet niks liever dan de wetenschappelijke waarheid achter van alles en nog wat uitvlooien. Hij doet dat als huiswetenschapper van onder andere VTM Nieuws en Het Laatste Nieuws - en eigenlijk ook van TikTok en Facebook. Hij beantwoordt elke dag vragen die soms zo evident lijken dat je ze allang niet meer durft te stellen. Andere vragen kwamen misschien nooit eerder in je op. Met dit boek zet Martijn zijn missie voort om wetenschap tot in elke huiskamer te brengen. Zijn antwoorden op 99 grote en kleine vragen zijn uit het leven gegrepen, inzichtelijk én fun, snel te begrijpen maar altijd onderbouwd. 'De inspiratie voor dit boek? Wel, in de afgelopen jaren heb ik zelf veel bijgeleerd door de boeiende vragen die mensen mij stelden op sociale media, in de krant of op tv. De leukste dingen die ik te weten ben gekomen, heb ik speciaal voor je verzameld. Geniet ervan, en hopelijk, als je de laatste pagina hebt omgeslagen, laat je opnieuw het kind in je los. Wees nieuwsgierig en verwonder je. De wereld is je speeltuin.' - Martijn Peters

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martijn Peters
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401417624
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
6309654 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Groeien je haren donkerder terug als je je scheert? Is het echt ongezond om je gewrichten te kraken? En waarom staat een flamingo nu eigenlijk op 1 poot?

Martijn Peters doet niks liever dan de wetenschappelijke waarheid achter van alles en nog wat uitvlooien. Hij doet dat als huiswetenschapper van onder andere VTM Nieuws en Het Laatste Nieuws - en eigenlijk ook van TikTok en Facebook. Hij beantwoordt elke dag vragen die soms zo evident lijken dat je ze allang niet meer durft te stellen. Andere vragen kwamen misschien nooit eerder in je op.

Met dit boek zet Martijn zijn missie voort om wetenschap tot in elke huiskamer te brengen. Zijn antwoorden op 99 grote en kleine vragen zijn uit het leven gegrepen, inzichtelijk én fun, snel te begrijpen maar altijd onderbouwd.

'De inspiratie voor dit boek? Wel, in de afgelopen jaren heb ik zelf veel bijgeleerd door de boeiende vragen die mensen mij stelden op sociale media, in de krant of op tv. De leukste dingen die ik te weten ben gekomen, heb ik speciaal voor je verzameld. Geniet ervan, en hopelijk, als je de laatste pagina hebt omgeslagen, laat je opnieuw het kind in je los. Wees nieuwsgierig en verwonder je. De wereld is je speeltuin.'
- Martijn Peters

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martijn Peters
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401417624
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
6309654 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 18,99
  • 33,99
  • 12,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 21,99
  • 15,99
  • 12,50
  • 24,99