Eén sexy tycoon, twee schattige baby’s (e-Book)

Dubbel zo schattig / Als twee druppels water / Dubbel zo lief

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Olivia Gates, Michelle Celmer, Maureen Child

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat is er sexyer dan een knappe held met een baby’tje op de arm? Juist, een knappe held met twéé baby’tjes op de arm!Dubbel zo schattigNa een hartstochtelijke affaire met prins Leonid blijft Kassandra achter met een gebroken hart en een schattige tweeling. Twee jaar later is Leonid terug, vastbesloten om een vader te zijn voor zijn dochtertjes... en de troon van Zorya te bestijgen. Kassandra durft hem niet te vertrouwen: claimt hij zijn kinderen alleen om koning te worden? En hoe voorkomt ze dat haar hart weer gebroken wordt?Als twee druppels waterZiet ze nou een geest? Holly kan haar ogen niet geloven. De man bij haar op de stoep lijkt als twee druppels water op haar overleden echtgenoot. Dan vertelt deze Jason haar dat hij diens tweelingbroer is, iets wat haar drugsverslaafde man haar óók nooit heeft verteld. Maar hoe knap Jason ook is... kan ze hem wél geloven als hij zegt dat hij voor haar en haar zoontjes wil zorgen?Dubbel zo liefAls Colton en Penny elkaar leren kennen, is de wederzijdse aantrekkingskracht zo groot dat ze na één week besluiten te trouwen in Las Vegas. Maar al na vierentwintig uur pakt de rijke thrillseeker Colt zijn biezen. Anderhalf jaar later doet hij een schokkende ontdekking: hij is vader, en nog wel van een tweeling! Hoe overtuigt hij Penny ervan dat hij nu wel bereid is zijn verantwoordelijkheid te nemen?Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olivia Gates, Michelle Celmer, Maureen Child
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571103
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
935792 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
355

Beschrijving

Wat is er sexyer dan een knappe held met een baby’tje op de arm? Juist, een knappe held met twéé baby’tjes op de arm!

Dubbel zo schattig

Na een hartstochtelijke affaire met prins Leonid blijft Kassandra achter met een gebroken hart en een schattige tweeling. Twee jaar later is Leonid terug, vastbesloten om een vader te zijn voor zijn dochtertjes... en de troon van Zorya te bestijgen. Kassandra durft hem niet te vertrouwen: claimt hij zijn kinderen alleen om koning te worden? En hoe voorkomt ze dat haar hart weer gebroken wordt?

Als twee druppels water

Ziet ze nou een geest? Holly kan haar ogen niet geloven. De man bij haar op de stoep lijkt als twee druppels water op haar overleden echtgenoot. Dan vertelt deze Jason haar dat hij diens tweelingbroer is, iets wat haar drugsverslaafde man haar óók nooit heeft verteld. Maar hoe knap Jason ook is... kan ze hem wél geloven als hij zegt dat hij voor haar en haar zoontjes wil zorgen?

Dubbel zo lief

Als Colton en Penny elkaar leren kennen, is de wederzijdse aantrekkingskracht zo groot dat ze na één week besluiten te trouwen in Las Vegas. Maar al na vierentwintig uur pakt de rijke thrillseeker Colt zijn biezen. Anderhalf jaar later doet hij een schokkende ontdekking: hij is vader, en nog wel van een tweeling! Hoe overtuigt hij Penny ervan dat hij nu wel bereid is zijn verantwoordelijkheid te nemen?

Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olivia Gates, Michelle Celmer, Maureen Child
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571103
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
935792 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
355

Actuele bestsellers!

  • 21,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 23,99