Een autobiografie over trauma (e-Book)

Een helende levensreis

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Peter A. Levine

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Amerikaanse psycholoog Peter A. Levine heeft ervoor gezorgd dat we trauma en misbruik op een revolutionair andere manier zijn gaan begrijpen. In 'Een autobiografie over trauma' deelt hij zijn persoonlijke ervaringen met ernstig jeugdtrauma en vertelt hij hoe hij deze overwon met de innovatieve helingmethode – Somatic Experiencing (SE) – die hij ontwikkelde. Hij gaat diep in op zijn droombezoeken van Albert Einstein en legt uit hoe hij Einstein als zijn spirituele gids en mentor is gaan beschouwen en hoe hij later zijn persoonlijke en diepgaande werkelijke verbinding met hem ontdekte via zijn moeder. Dit gegeven bracht hem ertoe de Somatic Experiencing-methode te ontwikkelen. De auteur beschrijft zijn doorbraken bij het ontwikkelen van deze methode en legt uit hoe SE is afgeleid van zijn studies van wilde dieren in hun natuurlijke omgeving, neurobiologie en meer dan 50 jaar klinische observaties. Iedereen met een trauma heeft een waardevol verhaal te vertellen, aldus Levine, en juist het delen van zulke verhalen kan leiden tot herstel van hoop, waardigheid en heelheid. Het is de weg naar genezing en heling, zo bewijst Levine zelf met ‘Een autobiografie van trauma’, dat geprezen wordt door prominenten zoals Bessel van der Kolk, Mark Wolynn en Esther Perel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter A. Levine
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020221770
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
1708460 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157

Beschrijving

De Amerikaanse psycholoog Peter A. Levine heeft ervoor gezorgd dat we trauma en misbruik op een revolutionair andere manier zijn gaan begrijpen. In 'Een autobiografie over trauma' deelt hij zijn persoonlijke ervaringen met ernstig jeugdtrauma en vertelt hij hoe hij deze overwon met de innovatieve helingmethode – Somatic Experiencing (SE) – die hij ontwikkelde.

Hij gaat diep in op zijn droombezoeken van Albert Einstein en legt uit hoe hij Einstein als zijn spirituele gids en mentor is gaan beschouwen en hoe hij later zijn persoonlijke en diepgaande werkelijke verbinding met hem ontdekte via zijn moeder. Dit gegeven bracht hem ertoe de Somatic Experiencing-methode te ontwikkelen. De auteur beschrijft zijn doorbraken bij het ontwikkelen van deze methode en legt uit hoe SE is afgeleid van zijn studies van wilde dieren in hun natuurlijke omgeving, neurobiologie en meer dan 50 jaar klinische observaties.

Iedereen met een trauma heeft een waardevol verhaal te vertellen, aldus Levine, en juist het delen van zulke verhalen kan leiden tot herstel van hoop, waardigheid en heelheid. Het is de weg naar genezing en heling, zo bewijst Levine zelf met ‘Een autobiografie van trauma’, dat geprezen wordt door prominenten zoals Bessel van der Kolk, Mark Wolynn en Esther Perel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter A. Levine
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020221770
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
1708460 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157

Actuele bestsellers!

  • 26,50
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 21,99
  • 7,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 7,99