Een contract van bepaalde duur (e-Book)

Brieven aan mijn zoon

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Stefaan De Ruyck

EPUB met digitaal watermerk | September 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stefaan De Ruyck vertelt openhartig over zijn carrière in de podiumkunsten, de cultuurpolitiek en het kunstonderwijs. Vijfendertig jaar zat hij op de eerste rij en speelde hij een belangrijke, maar bewust discrete rol in het cultuurbeleid van België. Even openhartig vertelt hij over zijn zoektocht naar een filosofische houvast, over zijn initiële kwetsbaarheid en het geruststellende quiëtisme van de stoïcijnen. Korte, soms hilarische anekdotes die hij shortcuts noemt en een playlist met spannende muziek vervolledigen het boek. In Een contract van bepaalde duur richt de auteur zich tot zijn twintigjarige zoon Jim en bij uitbreiding tot diens generatiegenoten. Stefaan De Ruyck studeerde wijsbegeerte, was zakelijk leider van de Blauwe Maandag Compagnie en het Toneelhuis, kabinetschef bij Vlaams Minister van Cultuur Bert Anciaux, directeur van kunstencentrum Vooruit en hoofd van het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen. Hij woont in Gent met zijn echtgenote, kostuumontwerpster Ilse Vandenbussche. Samen hebben ze een zoon, Jim.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stefaan De Ruyck
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789464342611
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
1600483 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

Stefaan De Ruyck vertelt openhartig over zijn carrière in de podiumkunsten, de cultuurpolitiek en het kunstonderwijs. Vijfendertig jaar zat hij op de eerste rij en speelde hij een belangrijke, maar bewust discrete rol in het cultuurbeleid van België.

Even openhartig vertelt hij over zijn zoektocht naar een filosofische houvast, over zijn initiële kwetsbaarheid en het geruststellende quiëtisme van de stoïcijnen.

Korte, soms hilarische anekdotes die hij shortcuts noemt en een playlist met spannende muziek vervolledigen het boek.

In Een contract van bepaalde duur richt de auteur zich tot zijn twintigjarige zoon Jim en bij uitbreiding tot diens generatiegenoten.

Stefaan De Ruyck studeerde wijsbegeerte, was zakelijk leider van de Blauwe Maandag Compagnie en het Toneelhuis, kabinetschef bij Vlaams Minister van Cultuur Bert Anciaux, directeur van kunstencentrum Vooruit en hoofd van het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen. Hij woont in Gent met zijn echtgenote, kostuumontwerpster Ilse Vandenbussche. Samen hebben ze een zoon, Jim.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stefaan De Ruyck
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789464342611
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
1600483 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Actuele bestsellers!

  • 18,99
  • 33,99
  • 12,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 21,99
  • 15,99
  • 12,50
  • 24,99