Een kern van waarheid (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Peter Buurman

EPUB | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is een snoeihete zomer en ergens in de stad is een blauwe meteoriet neergekomen, al weet niemand precies waar. Als journalist Pyotr die avond thuiskomt, ligt de meteoriet zomaar op zijn bureau. Een primeur lonkt terwijl de rest van de wereld er lustig op los speculeert. Maar iets houdt hem tegen. Een kern van waarheid is een verhaal over het steeds troebelere onderscheid tussen feiten en gevoelens, over nepvogels, Paul McCartney-look a likes en een genootschap dat gelooft dat Nederland wereldkampioen werd in 2010, en over de dingen die we ons moeten wijsmaken om het leven draaglijk te houden. Een spitsvondige reis down the rabbit hole, door een van Nederlands geestigste schrijvers. 'Een kern van waarheid bestaat uit wonderlijke paradoxen; vrolijk en toch melancholiek, achteloos maar geraffineerd, en herkenbaar menselijk en tegelijk onvergelijkbaar origineel.' - Joost de Vries Achter de schermen groeide Peter Buurman (1992) de afgelopen jaren uit tot een van de vertrouwde namen in de Nederlandse satire. Hij schreef voor De Speld, Zondag met Lubach, Makkelijk Scoren, Promenade en Plakshot. In 2020 debuteerde hij met de eigenzinnige roman Een goede nachtrust en werd hij door NRC bestempeld als 'een aanwinst voor de Nederlandse literatuur'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Buurman
Uitgever
Das Mag Uitgeverij B.V.
ISBN
9789493399020
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
854114 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
137

Beschrijving

Het is een snoeihete zomer en ergens in de stad is een blauwe meteoriet neergekomen, al weet niemand precies waar. Als journalist Pyotr die avond thuiskomt, ligt de meteoriet zomaar op zijn bureau. Een primeur lonkt terwijl de rest van de wereld er lustig op los speculeert. Maar iets houdt hem tegen.

Een kern van waarheid is een verhaal over het steeds troebelere onderscheid tussen feiten en gevoelens, over nepvogels, Paul McCartney-look a likes en een genootschap dat gelooft dat Nederland wereldkampioen werd in 2010, en over de dingen die we ons moeten wijsmaken om het leven draaglijk te houden.

Een spitsvondige reis down the rabbit hole, door een van Nederlands geestigste schrijvers.

'Een kern van waarheid bestaat uit wonderlijke paradoxen; vrolijk en toch melancholiek, achteloos maar geraffineerd, en herkenbaar menselijk en tegelijk onvergelijkbaar origineel.' - Joost de Vries

Achter de schermen groeide Peter Buurman (1992) de afgelopen jaren uit tot een van de vertrouwde namen in de Nederlandse satire. Hij schreef voor De Speld, Zondag met Lubach, Makkelijk Scoren, Promenade en Plakshot. In 2020 debuteerde hij met de eigenzinnige roman Een goede nachtrust en werd hij door NRC bestempeld als 'een aanwinst voor de Nederlandse literatuur'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Buurman
Uitgever
Das Mag Uitgeverij B.V.
ISBN
9789493399020
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
854114 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
137

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 22,99
  • 21,99
  • 23,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 28,99
  • 24,99
  • 22,99