Een zoete verrassing (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Deze titel komt in aanmerking voor

Jill Shalvis

EPUB met digitaal watermerk | September 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Cupcakes, croissants en kussen… Ze zijn in de aanbieding bij de Sugar Pine Bakery! Wanneer het leven van Harper Shaw in elkaar stort, vooral dankzij haar ex-bijna-verloofde, besluit ze dat het tijd is voor een nieuwe start. Dus neemt ze zich voor alles waar ze geen plezier aan beleeft uit haar leven te bannen - haar stressvolle baan, het eten van boerenkool, het maken van lijstjes - en te vertrekken naar Sunrise Cove. Daar zal ze haar droom om haar eigen bakkerij te beginnen in vervulling laten gaan.In haar Sugar Pine Bakery voelt ze zich al snel op haar plek: niet in het minst omdat ze ingeklemd zit tussen de boekwinkel van haar nieuwe bff, Shay, en het café van de norse maar bijzonder sexy Bodie. Dan ontmoet ze het weggelopen tienermeisje Ivy. Omdat ze veel van zichzelf in het meisje herkent, besluit ze haar onder haar hoede te nemen. Maar Ivy heeft zo haar geheimen…Wanneer deze geheimen aan het licht komen, zorgen ze voor de nodige opschudding in Sunrise Cove, én in Harpers wereld. Toch is ze niet van plan haar nieuwe leventje zomaar op te geven – en al helemaal niet haar kans op echte liefde! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jill Shalvis
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572025
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
1364083 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

Cupcakes, croissants en kussen… Ze zijn in de aanbieding bij de Sugar Pine Bakery!
 
Wanneer het leven van Harper Shaw in elkaar stort, vooral dankzij haar ex-bijna-verloofde, besluit ze dat het tijd is voor een nieuwe start. Dus neemt ze zich voor alles waar ze geen plezier aan beleeft uit haar leven te bannen - haar stressvolle baan, het eten van boerenkool, het maken van lijstjes - en te vertrekken naar Sunrise Cove. Daar zal ze haar droom om haar eigen bakkerij te beginnen in vervulling laten gaan.

In haar Sugar Pine Bakery voelt ze zich al snel op haar plek: niet in het minst omdat ze ingeklemd zit tussen de boekwinkel van haar nieuwe bff, Shay, en het café van de norse maar bijzonder sexy Bodie. Dan ontmoet ze het weggelopen tienermeisje Ivy. Omdat ze veel van zichzelf in het meisje herkent, besluit ze haar onder haar hoede te nemen. Maar Ivy heeft zo haar geheimen…

Wanneer deze geheimen aan het licht komen, zorgen ze voor de nodige opschudding in Sunrise Cove, én in Harpers wereld. Toch is ze niet van plan haar nieuwe leventje zomaar op te geven – en al helemaal niet haar kans op echte liefde!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jill Shalvis
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572025
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
1364083 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Actuele bestsellers!

  • 29,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 20,00
  • 33,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 29,95
  • 29,99
  • 22,99