Gebedsboekje voor zoekers

Prijs € 15,90

Uitverkocht

Erik van Praag

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit eenvoudige en mooi vormgegeven boek richt de auteur zich op de groeiende groep mensen die zich niet (meer) met een kerk verbonden voelen, en geen bepaalde religie aanhangen, maar wel aannemen dat er meer is tussen ‘hemel en aarde’. Voor hen verzamelde en ontwikkelde Van Praag persoonlijke gebeden. Deze gebeden kunnen de lezer bijstaan bij belangrijke gebeurtenissen in het leven, zoals geboorte, sterven en huwelijk. Van Praag heeft ook teksten geschreven voor speciale gelegenheden. Zo zijn er gebeden voor op het werk, een aantal seizoensgebeden en reisgebeden. Sommige zijn letterlijk overgenomen uit bestaande bronnen, andere zijn door Van Praag bewerkt. En soms zijn ze door hem ‘bedacht’: ontstaan in zijn eigen gebeds- en meditatiepraktijk. Hij baseert zijn gebeden op een dialoog met een ‘intelligentie’, een ‘systeem’; vaak richt hij zich tot ‘de Aanwezige’.Erik van Praag is verbonden aan The Edge, een internationale school voor leiderschap en spiritualiteit. Eerder schreef hij onder meer Spiritueel leiderschap en – samen met Jan Paul van Soest en Judy McAllister – ‘De aarde heeft koorts’. In het voorjaar van 2010 verscheen van zijn hand ‘7 stappen op de weg van bewustzijnsontwikkeling’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erik van Praag
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025961114
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117

Beschrijving

In dit eenvoudige en mooi vormgegeven boek richt de auteur zich op de groeiende groep mensen die zich niet (meer) met een kerk verbonden voelen, en geen bepaalde religie aanhangen, maar wel aannemen dat er meer is tussen ‘hemel en aarde’. Voor hen verzamelde en ontwikkelde Van Praag persoonlijke gebeden.

Deze gebeden kunnen de lezer bijstaan bij belangrijke gebeurtenissen in het leven, zoals geboorte, sterven en huwelijk. Van Praag heeft ook teksten geschreven voor speciale gelegenheden. Zo zijn er gebeden voor op het werk, een aantal seizoensgebeden en reisgebeden. Sommige zijn letterlijk overgenomen uit bestaande bronnen, andere zijn door Van Praag bewerkt. En soms zijn ze door hem ‘bedacht’: ontstaan in zijn eigen gebeds- en meditatiepraktijk. Hij baseert zijn gebeden op een dialoog met een ‘intelligentie’, een ‘systeem’; vaak richt hij zich tot ‘de Aanwezige’.

Erik van Praag is verbonden aan The Edge, een internationale school voor leiderschap en spiritualiteit. Eerder schreef hij onder meer Spiritueel leiderschap en – samen met Jan Paul van Soest en Judy McAllister – ‘De aarde heeft koorts’. In het voorjaar van 2010 verscheen van zijn hand ‘7 stappen op de weg van bewustzijnsontwikkeling’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erik van Praag
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025961114
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 22,99
  • 15,00
  • 21,99
  • 24,99