George W. Bush en de mythe van al-Qaeda

de verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001

Prijs € 22,95

Niet beschikbaar

R. de Ruiter

Paperback | Juli 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit spraakmakende boek, vertaald en uitgebracht is meer dan twintig landen, dient ertoe bij te dragen dat zoveel mogelijk mensen zullen gaan beseffen wat hen in de komende jaren boven het hoofd hangt en waarom. Er schijnen nog altijd mensen te zijn die het voor mogelijk houden dat terroristen van al-Qaeda de aanslagen van 11 september 2001 begaan zouden hebben. De auteur komt in dit boek met een groot aantal opzienbarende feiten, waardoor een beeld van de gebeurtenissen ontstaat, dat sterk afwijkt van de officiële versie. Waar anderen alleen maar vragen stelden en twijfels hadden, ontwikkelt de schrijver voor het eerst een hele andere versie van het gebeuren. De schrijver toont met brisante insider-informatie en nog nooit eerder gepubliceerde bronnen aan dat de Amerikaanse president George W. Bush en andere belangrijke politici al vóór 11 september 2001 van de aanslagen afwisten. In dit boek wordt door de verzamelde feiten aangetoond dat de verenigde Staten bij de gebeurtenissen van 11 september betrokken waren. Deze internationale bestseller is gevaarlijk om meerdere redenen. De schrijver komt in dit boek met een groot aantal opzienbarende feiten, waardoor een beeld van de duivelse aanslagen op 11 september 2001 ontstaat, dat sterk afwijkt van de officiële versie. Er wordt aangetoond dat de Verenigde Staten bij de gebeurtenissen van 11 september betrokken waren. De zogenaamde terroristen waren vermoedelijk dubbelagenten. Zij dienden uitsluitend de ware schuldigen te camoufleren en hun opdracht was het spoor in de richting van de Islam te leggen. Wie nog niet weet, hoe Washington de wereld rijp maakte voor de oorlog tegen het terrorisme, kan niet om dit boek heen. Dit boek dient ertoe bij te dragen dat zoveel mogelijk mensen zullen gaan beseffen wat hen in de komende jaren boven het hoofd hangt en waarom. De auteur laat in dit boek niets of niemand onberoerd en toont - aan de hand van talloze feiten - de ontluisterende gang van zaken achter de schermen van de wereldpolitiek. Robin de Ruiter vergt veel van zijn lezers. De (h)erkenning van de feiten in dit boek zal niemand ooit vergeten...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. de Ruiter
Uitgever
Mayra Publications
ISBN
9789080162334
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230

Beschrijving

Dit spraakmakende boek, vertaald en uitgebracht is meer dan twintig landen, dient ertoe bij te dragen dat zoveel mogelijk mensen zullen gaan beseffen wat hen in de komende jaren boven het hoofd hangt en waarom.

Er schijnen nog altijd mensen te zijn die het voor mogelijk houden dat terroristen van al-Qaeda de aanslagen van 11 september 2001 begaan zouden hebben. De auteur komt in dit boek met een groot aantal opzienbarende feiten, waardoor een beeld van de gebeurtenissen ontstaat, dat sterk afwijkt van de officiële versie. Waar anderen alleen maar vragen stelden en twijfels hadden, ontwikkelt de schrijver voor het eerst een hele andere versie van het gebeuren.

De schrijver toont met brisante insider-informatie en nog nooit eerder gepubliceerde bronnen aan dat de Amerikaanse president George W. Bush en andere belangrijke politici al vóór 11 september 2001 van de aanslagen afwisten. In dit boek wordt door de verzamelde feiten aangetoond dat de verenigde Staten bij de gebeurtenissen van 11 september betrokken waren.

Deze internationale bestseller is gevaarlijk om meerdere redenen. De schrijver komt in dit boek met een groot aantal opzienbarende feiten, waardoor een beeld van de duivelse aanslagen op 11 september 2001 ontstaat, dat sterk afwijkt van de officiële versie. Er wordt aangetoond dat de Verenigde Staten bij de gebeurtenissen van 11 september betrokken waren.

De zogenaamde terroristen waren vermoedelijk dubbelagenten. Zij dienden uitsluitend de ware schuldigen te camoufleren en hun opdracht was het spoor in de richting van de Islam te leggen.

Wie nog niet weet, hoe Washington de wereld rijp maakte voor de oorlog tegen het terrorisme, kan niet om dit boek heen.

Dit boek dient ertoe bij te dragen dat zoveel mogelijk mensen zullen gaan beseffen wat hen in de komende jaren boven het hoofd hangt en waarom. De auteur laat in dit boek niets of niemand onberoerd en toont - aan de hand van talloze feiten - de ontluisterende gang van zaken achter de schermen van de wereldpolitiek.

Robin de Ruiter vergt veel van zijn lezers. De (h)erkenning van de feiten in dit boek zal niemand ooit vergeten...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. de Ruiter
Uitgever
Mayra Publications
ISBN
9789080162334
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230

Actuele bestsellers!

  • 29,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 20,00
  • 33,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 29,95
  • 29,99
  • 22,99