Gouden geheim (e-Book)

Hij is een journalist op zoek naar een scoop. Hij is society's golden boy. Beiden hebben ze iets te verbergen…

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Wouter Rozema

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gouden geheim is het eerste deel in de driedelige serie Lust & Luxe en een een queer new adult romance vol passie en intrige.Nathaniel Lewis, een jonge redacteur bij het roddeltijdschrift Champagne Pages, krijgt van zijn chef de opdracht om met een sappige nieuwe scoop te komen. Hij besluit om zich voor te doen als rijkeluiskind en zo de high society van Londen te infiltreren. Zijn doelwit? De knappe maar afstandelijke playboy Crawford Hall, erfgenaam van een invloedrijke warenhuismagnaat.Wat begint als een journalistieke missie, verandert zodra Nathaniel gevoelens voor Crawford ontwikkelt. Naarmate hun band groeit, wordt het voor Nathaniel lastiger om zijn identiteit verborgen te houden, en de grens tussen zijn oude en nieuwe ik vervaagd steeds meer. Als hij een schokkend geheim ontdekt dat Crawford in gevaar kan brengen, komt hij voor een onmogelijk vraagstuk te staan. Hoever is hij bereid om te gaan voor de waarheid? En is het waar dat liefde alles, zelfs leugens, overwint?Wouter Rozema (1996) schrijft het liefste over de intriges binnen vriendengroepen of community’s en in zijn werk speelt queerness vaak een centrale rol. Zijn passie voor literatuur ontwikkelde hij tijdens zijn studies Taal- en Cultuurstudies en Journalistiek. Wouter woont samen met zijn vriend in Leiden. Met zijn korte verhaal Sams brief won hij in 2024 de Boekenweek Schrijfwedstrijd. Lust & Luxe is zijn debuutserie. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wouter Rozema
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402773187
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
452614 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229

Beschrijving

Gouden geheim is het eerste deel in de driedelige serie Lust & Luxe en een een queer new adult romance vol passie en intrige.

Nathaniel Lewis, een jonge redacteur bij het roddeltijdschrift Champagne Pages, krijgt van zijn chef de opdracht om met een sappige nieuwe scoop te komen. Hij besluit om zich voor te doen als rijkeluiskind en zo de high society van Londen te infiltreren. Zijn doelwit? De knappe maar afstandelijke playboy Crawford Hall, erfgenaam van een invloedrijke warenhuismagnaat.

Wat begint als een journalistieke missie, verandert zodra Nathaniel gevoelens voor Crawford ontwikkelt. Naarmate hun band groeit, wordt het voor Nathaniel lastiger om zijn identiteit verborgen te houden, en de grens tussen zijn oude en nieuwe ik vervaagd steeds meer. Als hij een schokkend geheim ontdekt dat Crawford in gevaar kan brengen, komt hij voor een onmogelijk vraagstuk te staan. Hoever is hij bereid om te gaan voor de waarheid? En is het waar dat liefde alles, zelfs leugens, overwint?

Wouter Rozema (1996) schrijft het liefste over de intriges binnen vriendengroepen of community’s en in zijn werk speelt queerness vaak een centrale rol. Zijn passie voor literatuur ontwikkelde hij tijdens zijn studies Taal- en Cultuurstudies en Journalistiek. Wouter woont samen met zijn vriend in Leiden. Met zijn korte verhaal Sams brief won hij in 2024 de Boekenweek Schrijfwedstrijd. Lust & Luxe is zijn debuutserie.


 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wouter Rozema
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402773187
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
452614 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229

Actuele bestsellers!

  • 21,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 23,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 22,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 22,99