Hart voor rekenvaardigheden

Een wiskundige basis voor de professionele bachelor in wetenschap en techniek

Prijs € 35,00

Niet beschikbaar

Lieve Beirinckx

Paperback | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sta sterker en vol vertrouwen in wiskunde met Hart voor Rekenvaardigheden. Dit onmisbare boek is geschreven voor studenten van professionele bacheloropleidingen in wetenschap en techniek, maar is geschikt voor iedereen die zijn rekenvaardigheden wil bijschaven, opfrissen of naar een hoger niveau tillen.Hart voor Rekenvaardigheden biedt heldere, functionele inzichten om grip te krijgen op de inhoud. Zo maakt het boek de logica achter berekeningen expliciet met behulp van AABC (Analyse, Aanpak, Berekening, Controle), waardoor het perfect geschikt is voor zelfstudie. Ook de integratie van effectieve leerstrategieën met train your brain-oefeningen en extra online studie- en oefenmateriaal, maakt van Hart voor Rekenvaardigheden een echte gids voor wiskundig succes. De inhoud is zorgvuldig gestructureerd, via AABC in voorbeeldoefeningen gegoten en ondersteund met de essentiële theorie die nodig is voor het maken van berekeningen, telkens met voldoende aandacht voor wiskundige begrippen.Het eerste thema vormt de basis voor alle volgende onderwerpen, variërend van eenvoudig rekenen met respect voor de bewerkingen tot onderwerpen zoals standaardfuncties. Ontdek de perfecte balans tussen uitleg en praktijk, met oefeningen op verschillende niveaus - van starters voor de beginners tot combinatie-oefeningen die verschillende thema’s integreren of een analyse van een vraagstuk bevatten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lieve Beirinckx
Uitgever
Acco Uitgeverij
ISBN
9789464674989
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2024
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
380

Beschrijving

Sta sterker en vol vertrouwen in wiskunde met Hart voor Rekenvaardigheden. Dit onmisbare boek is geschreven voor studenten van professionele bacheloropleidingen in wetenschap en techniek, maar is geschikt voor iedereen die zijn rekenvaardigheden wil bijschaven, opfrissen of naar een hoger niveau tillen.

Hart voor Rekenvaardigheden biedt heldere, functionele inzichten om grip te krijgen op de inhoud. Zo maakt het boek de logica achter berekeningen expliciet met behulp van AABC (Analyse, Aanpak, Berekening, Controle), waardoor het perfect geschikt is voor zelfstudie. Ook de integratie van effectieve leerstrategieën met train your brain-oefeningen en extra online studie- en oefenmateriaal, maakt van Hart voor Rekenvaardigheden een echte gids voor wiskundig succes. De inhoud is zorgvuldig gestructureerd, via AABC in voorbeeldoefeningen gegoten en ondersteund met de essentiële theorie die nodig is voor het maken van berekeningen, telkens met voldoende aandacht voor wiskundige begrippen.

Het eerste thema vormt de basis voor alle volgende onderwerpen, variërend van eenvoudig rekenen met respect voor de bewerkingen tot onderwerpen zoals standaardfuncties. Ontdek de perfecte balans tussen uitleg en praktijk, met oefeningen op verschillende niveaus - van starters voor de beginners tot combinatie-oefeningen die verschillende thema’s integreren of een analyse van een vraagstuk bevatten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lieve Beirinckx
Uitgever
Acco Uitgeverij
ISBN
9789464674989
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2024
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
380

Actuele bestsellers!

  • 21,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 23,99
  • 24,99
  • 21,99
  • 22,99
  • 15,00
  • 15,00
  • 22,99