Helpende Zorg & Welzijn - Basisdeel met MyLab NL toegangscode

Prijs € 34,95

Niet beschikbaar

Pearson

Paperback | Augustus 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek legt de basis voor de vaardigheden die je nodig hebt als je gaat werken als helpende zorg en welzijn. Je leert over de taken die je gaat uitvoeren, wat een professionele houding is en welke vaardigheden je nodig hebt voor je werk als helpende. Je komt bijvoorbeeld te weten hoe je kunt plannen of hoe je moet reageren op onveilige situaties. Dit boek bestaat uit vijf thema’s die de werkprocessen in het kwalificatiedossier volgen: 1. voorbereiden en afstemmen; 2. een aanspreekpunt zijn; 3. bijdragen aan een veilige werkomgeving; 4. werkzaamheden afronden; 5. evalueren. Helpende zorg en welzijn – Basisdeel is voor mbo-studenten die de opleiding Helpende zorg en welzijn volgen. Je kunt het boek ook goed gebruiken als naslagwerk tijdens stage en werk. Het boek bevat duidelijke stappenplannen, zodat je precies weet hoe je moet handelen in bepaalde beroepssituaties. Verder geven voorbeelden je een beeld van wat je kunt meemaken tijdens je werk als helpende zorg en welzijn. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting en een begrippenlijst. Dit boek bevat een toegangscode voor MyLab, een online leeromgeving met aanvullend studiemateriaal. Daar vind je het volledige boek in digitale vorm. Ook de video’s waar in het boek naar wordt verwezen vind je op MyLab. Deze instructievideo’s en trainingsvideo’s kun je bekijken voor extra uitleg of instructie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pearson
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043092265
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2024
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek legt de basis voor de vaardigheden die je nodig hebt als je gaat werken als helpende zorg en welzijn. Je leert over de taken die je gaat uitvoeren, wat een professionele houding is en welke vaardigheden je nodig hebt voor je werk als helpende. Je komt bijvoorbeeld te weten hoe je kunt plannen of hoe je moet reageren op onveilige situaties.

Dit boek bestaat uit vijf thema’s die de werkprocessen in het kwalificatiedossier volgen:
1. voorbereiden en afstemmen;
2. een aanspreekpunt zijn;
3. bijdragen aan een veilige werkomgeving;
4. werkzaamheden afronden;
5. evalueren.

Helpende zorg en welzijn – Basisdeel is voor mbo-studenten die de opleiding Helpende zorg en welzijn volgen. Je kunt het boek ook goed gebruiken als naslagwerk tijdens stage en werk. Het boek bevat duidelijke stappenplannen, zodat je precies weet hoe je moet handelen in bepaalde beroepssituaties. Verder geven voorbeelden je een beeld van wat je kunt meemaken tijdens je werk als helpende zorg en welzijn. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting en een begrippenlijst.

Dit boek bevat een toegangscode voor MyLab, een online leeromgeving met aanvullend studiemateriaal. Daar vind je het volledige boek in digitale vorm. Ook de video’s waar in het boek naar wordt verwezen vind je op MyLab. Deze instructievideo’s en trainingsvideo’s kun je bekijken voor extra uitleg of instructie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pearson
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043092265
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2024
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 26,50
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 21,99
  • 7,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 7,99