Het meisje in de trein (e-Book)

Je kent haar niet. Maar ze weet precies wie jij bent

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paula Hawkins

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2024 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 35 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het meisje in de trein van Paula Hawkins is een van de best verkopende thrillers aller tijden, en is uitgeroepen tot VN Thriller van het Jaar. Nu met voorpublicatie van haar nieuwe thriller Het blauwe uur.Rachel neemt elke ochtend dezelfde trein. Altijd reist ze over hetzelfde traject, langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen, waarna de trein voor hetzelfde rode sein stopt. Zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Ze heeft inmiddels het gevoel dat ze hen kent en noemt hen ‘Jess en Jason’. In Rachels ogen is hun leven perfect.Op een dag ziet ze iets vreemds in hun tuin. De trein rijdt weer door, maar voor Rachel verandert alles. Als blijkt dat ‘Jess’ vermist wordt, stapt Rachel naar de politie om haar verhaal te doen. Hiermee raakt ze niet alleen verwikkeld in de gebeurtenissen die volgen, maar ook in de levens van iedereen die erbij betrokken is. Wie is er te vertrouwen? En doet Rachel meer kwaad dan goed door zich met deze zaak te bemoeien?‘Een vernieuwend boek dat je in één nacht uitleest.’ VN Detective en Thrillergids *****‘Ik weet niet wie je bent Paula Hawkins, maar je hebt me de hele nacht wakker gehouden.’ Reese Witherspoon‘Een eersteklas thriller en een totaal verslavende leeservaring.’ S.J. Watson

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paula Hawkins
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402772807
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2024
Bestandsgrootte
589845 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
290

Beschrijving

Het meisje in de trein van Paula Hawkins is een van de best verkopende thrillers aller tijden, en is uitgeroepen tot VN Thriller van het Jaar. Nu met voorpublicatie van haar nieuwe thriller Het blauwe uur.

Rachel neemt elke ochtend dezelfde trein. Altijd reist ze over hetzelfde traject, langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen, waarna de trein voor hetzelfde rode sein stopt. Zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Ze heeft inmiddels het gevoel dat ze hen kent en noemt hen ‘Jess en Jason’. In Rachels ogen is hun leven perfect.

Op een dag ziet ze iets vreemds in hun tuin. De trein rijdt weer door, maar voor Rachel verandert alles. Als blijkt dat ‘Jess’ vermist wordt, stapt Rachel naar de politie om haar verhaal te doen. Hiermee raakt ze niet alleen verwikkeld in de gebeurtenissen die volgen, maar ook in de levens van iedereen die erbij betrokken is. Wie is er te vertrouwen? En doet Rachel meer kwaad dan goed door zich met deze zaak te bemoeien?

‘Een vernieuwend boek dat je in één nacht uitleest.’ VN Detective en Thrillergids *****

‘Ik weet niet wie je bent Paula Hawkins, maar je hebt me de hele nacht wakker gehouden.’ Reese Witherspoon

‘Een eersteklas thriller en een totaal verslavende leeservaring.’ S.J. Watson

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paula Hawkins
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402772807
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2024
Bestandsgrootte
589845 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
290

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 22,99
  • 21,99
  • 23,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 28,99
  • 24,99
  • 22,99