Hoe win je een verkiezing?

Romeins handboek voor een effectieve verkiezingscampagne

Prijs € 13,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Quintus Tullius Cicero

Hardback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe win je een verkiezing is een Romeinse handleiding voor een effectieve verkiezingscampagne. Toen de belangrijkste redenaar van Rome, Marcus Cicero, de In 64 v.Chr. het consulschap ambieerde, liet hij zich bijstaan door zijn praktisch ingestelde broer. In een fraaie brief geeft hij hem no-nonsense advies over het runnen van een succesvolle campagne. Hij adviseert om iedereen van alles te beloven. Ook moet Marcus de seksschandalen van zijn tegenstanders breed uitmeten. Wees verder een kameleon, is het advies. Pas jezelf steeds weer aan en voer een goede show op voor de massa. In dit boek treft u de adviezen in een toegankelijk vertaling aan. De originele Latijnse tekst treft u op de linker pagina's. En u wilt weten hoe het afliep? Wel, het werkte. Cicero won glansrijk. Een must read voor iedereen die wil weten hoe je jezelf op het pluche manoeuvreert.De pers over dit boek:'Als hij nu nog leefde zou Quintus zonder enige twijfel groot geld verdienen als spin dokter.' Los Angeles Times'Opvallend hoe eigentijds dit boek is.'New York Review of Books'Quintus Cicero's Hoe een verkiezing te winnen is a vlot geschreven, puntig, en zeer vermakelijke boek.'Chicago Tribune

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Quintus Tullius Cicero
Uitgever
ISVW Uitgevers
ISBN
9789491693649
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Hoe win je een verkiezing is een Romeinse handleiding voor een effectieve verkiezingscampagne. Toen de belangrijkste redenaar van Rome, Marcus Cicero, de In 64 v.Chr. het consulschap ambieerde, liet hij zich bijstaan door zijn praktisch ingestelde broer. In een fraaie brief geeft hij hem no-nonsense advies over het runnen van een succesvolle campagne. Hij adviseert om iedereen van alles te beloven. Ook moet Marcus de seksschandalen van zijn tegenstanders breed uitmeten. Wees verder een kameleon, is het advies. Pas jezelf steeds weer aan en voer een goede show op voor de massa.
In dit boek treft u de adviezen in een toegankelijk vertaling aan. De originele Latijnse tekst treft u op de linker pagina's. En u wilt weten hoe het afliep? Wel, het werkte. Cicero won glansrijk.
Een must read voor iedereen die wil weten hoe je jezelf op het pluche manoeuvreert.


De pers over dit boek:
'Als hij nu nog leefde zou Quintus zonder enige twijfel groot geld verdienen als spin dokter.'
Los Angeles Times

'Opvallend hoe eigentijds dit boek is.'
New York Review of Books

'Quintus Cicero's Hoe een verkiezing te winnen is a vlot geschreven, puntig, en zeer vermakelijke boek.'
Chicago Tribune

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Quintus Tullius Cicero
Uitgever
ISVW Uitgevers
ISBN
9789491693649
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 21,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 23,99
  • 24,99
  • 21,99
  • 22,99
  • 15,00
  • 15,00
  • 22,99