Houston, we've got a problem

leiderschapslessen uit films

Prijs € 29,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Rozemarijn Dols

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Doorgewinterde en minder ervaren leidinggevenden krijgen met dit boek een nieuw perspectief op leiderschapsstijlen. Films en series geven een verrassende kijk op wat zich op de werkvloer afspeelt.De Apollo 13-missie wordt beschouwd als een 'succesvolle mislukking'. Een mislukking omdat het primaire doel - landen op de maan - niet werd gehaald. Succesvol omdat er fenomenaal teamwork ten grondslag lag aan het redden van de crew. De film die over deze missie werd gemaakt, laat een nauwgezette reconstructie zien van de rampvlucht, het teamwork en het leiderschap van commandant Jim Lovell.Films, documentaires en series bieden vele ervaringen, inzichten en rolmodellen die de ontwikkeling van leiderschap kunnen versterken en versnellen. Aan de hand van vele films passeert in dit boek een keur aan leiders de revue. Centraal staat steeds de vraag wat we van deze rolmodellen kunnen leren voor de managementpraktijk.Rozemarijn Dols is psycholoog en levert met haar bureau Dols-Consult inzicht, advies en training om de effectiviteit van organisaties, teams, managers en medewerkers te vergroten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rozemarijn Dols
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024403868
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Beschrijving

Doorgewinterde en minder ervaren leidinggevenden krijgen met dit boek een nieuw perspectief op leiderschapsstijlen. Films en series geven een verrassende kijk op wat zich op de werkvloer afspeelt.

De Apollo 13-missie wordt beschouwd als een 'succesvolle mislukking'. Een mislukking omdat het primaire doel - landen op de maan - niet werd gehaald. Succesvol omdat er fenomenaal teamwork ten grondslag lag aan het redden van de crew. De film die over deze missie werd gemaakt, laat een nauwgezette reconstructie zien van de rampvlucht, het teamwork en het leiderschap van commandant Jim Lovell.
Films, documentaires en series bieden vele ervaringen, inzichten en rolmodellen die de ontwikkeling van leiderschap kunnen versterken en versnellen. Aan de hand van vele films passeert in dit boek een keur aan leiders de revue. Centraal staat steeds de vraag wat we van deze rolmodellen kunnen leren voor de managementpraktijk.

Rozemarijn Dols is psycholoog en levert met haar bureau Dols-Consult inzicht, advies en training om de effectiviteit van organisaties, teams, managers en medewerkers te vergroten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rozemarijn Dols
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024403868
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Actuele bestsellers!

  • 21,99
  • 21,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 23,99
  • 12,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 22,99