Ingesneeuwd met kerst (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Deze titel komt in aanmerking voor

Sarah Morgan

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe dit af gaat lopen weet niemand… maar het is in elk geval een witte kerst!Een familiebijeenkomst in SchotlandDeze kerst hebben broer en zussen Miller één doel: de eindeloze stroom vragen van hun familie over hun privéleven omzeilen. Ross heeft dé oplossing: hij verzint gewoon een vriendin, genaamd Lucy. Alice besluit met geen woord te reppen over het aanzoek van haar vriend. En Clemmie houdt haar plan om alleen een kind te krijgen zelfs geheim voor haar broer en zus.+ een ongenode gastLucy Clarke loopt het risico haar baan te verliezen. Tenzij ze Ross Miller als klant binnenhaalt, valt er voor haar weinig te vieren. Omdat ze hem met kerst niet wil storen, besluit ze haar voorstel even snel bij zijn ouderlijk huis af te geven. Maar wanneer ze er eenmaal voor de deur staat, wordt ze aangezien voor zijn vriendin!= een gedenkwaardige kerst!Ondertussen sneeuwt het gestaag door in het Schotse wonderland. Tegen de tijd dat het misverstand is opgehelderd, zijn ze ingesneeuwd en kan Lucy niet meer weg! Met de hele familie zo dicht op elkaar, komen ook snel de geheimen van Alice en Clemmie aan het licht. Loopt deze kerst uit op een ramp, of brengen alle onthullingen de familie – én Lucy en Ross – juist dichter bij elkaar? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Morgan
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572520
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
1547266 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
297

Beschrijving

Hoe dit af gaat lopen weet niemand… maar het is in elk geval een witte kerst!

Een familiebijeenkomst in Schotland

Deze kerst hebben broer en zussen Miller één doel: de eindeloze stroom vragen van hun familie over hun privéleven omzeilen. Ross heeft dé oplossing: hij verzint gewoon een vriendin, genaamd Lucy. Alice besluit met geen woord te reppen over het aanzoek van haar vriend. En Clemmie houdt haar plan om alleen een kind te krijgen zelfs geheim voor haar broer en zus.

+ een ongenode gast

Lucy Clarke loopt het risico haar baan te verliezen. Tenzij ze Ross Miller als klant binnenhaalt, valt er voor haar weinig te vieren. Omdat ze hem met kerst niet wil storen, besluit ze haar voorstel even snel bij zijn ouderlijk huis af te geven. Maar wanneer ze er eenmaal voor de deur staat, wordt ze aangezien voor zijn vriendin!

= een gedenkwaardige kerst!

Ondertussen sneeuwt het gestaag door in het Schotse wonderland. Tegen de tijd dat het misverstand is opgehelderd, zijn ze ingesneeuwd en kan Lucy niet meer weg! Met de hele familie zo dicht op elkaar, komen ook snel de geheimen van Alice en Clemmie aan het licht. Loopt deze kerst uit op een ramp, of brengen alle onthullingen de familie – én Lucy en Ross – juist dichter bij elkaar?
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Morgan
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572520
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
1547266 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
297

Actuele bestsellers!

  • 26,50
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 21,99
  • 7,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 7,99