JACHTINTERIEURS (e-Book)

Van concept tot oplevering

Prijs € 7,95

Niet beschikbaar

Deze titel komt in aanmerking voor

Andries van Baren

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Flaptekst   Droom jij van een prachtige carrière in de jachtinterieurbouw? Wil je ontdekken hoe deze exclusieve interieurs tot leven komen? Wil je deel uitmaken van de vakmensen die Nederland aan de wereldtop houden in deze branche? Dan is dit boek precies wat je zoekt.   Adries neemt je op een toegankelijke en inspirerende manier mee door de volledige levenscyclus van het interieur van luxe jachten. Met deze kennis ben jij beter voorbereid op je werk en in staat om slimmere vragen te stellen.   Je leert hoe jachtinterieurs tot stand komen, van het eerste idee tot de uiteindelijke overdracht aan de eigenaar. Lees alles over elke fase van het proces, de benodigde informatie en waar je op moet letten. Ontdek hoe je de kwaliteit bewaakt en welke resultaten je aan het einde van elke fase mag verwachten.   Laat je inspireren en til je vaardigheden naar een hoger niveau met dit onmisbare boek voor elke toekomstige professional in de jachtinterieurbouw.   Andries van Baren is gespecialiseerd in het ontwikkelen van jachtinterieurs. Gedurende zijn jarenlange loopbaan als interieurprojectleider/engineeringcoördinator heeft hij aan diverse mooie projecten in de jachtinterieurbouw gewerkt. Om zijn kennis over te dragen aan de nieuwe generatie heeft hij Yacht Interior College opgericht. Het is zijn missie om beginnende jachtinterieurbouwers alles te leren over dit fantastische vak, zodat er ook in de toekomst voldoende vakmensen zijn die dit mooie werk kunnen voortzetten.   www.yachtinteriorcollege.com

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andries van Baren
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789493355651
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
3503083 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Flaptekst

 

Droom jij van een prachtige carrière in de jachtinterieurbouw? Wil je ontdekken hoe deze exclusieve interieurs tot leven komen? Wil je deel uitmaken van de vakmensen die Nederland aan de wereldtop houden in deze branche? Dan is dit boek precies wat je zoekt.

 

Adries neemt je op een toegankelijke en inspirerende manier mee door de volledige levenscyclus van het interieur van luxe jachten. Met deze kennis ben jij beter voorbereid op je werk en in staat om slimmere vragen te stellen.

 

Je leert hoe jachtinterieurs tot stand komen, van het eerste idee tot de uiteindelijke overdracht aan de eigenaar. Lees alles over elke fase van het proces, de benodigde informatie en waar je op moet letten. Ontdek hoe je de kwaliteit bewaakt en welke resultaten je aan het einde van elke fase mag verwachten.

 

Laat je inspireren en til je vaardigheden naar een hoger niveau met dit onmisbare boek voor elke toekomstige professional in de jachtinterieurbouw.

 

Andries van Baren is gespecialiseerd in het ontwikkelen van jachtinterieurs. Gedurende zijn jarenlange loopbaan als interieurprojectleider/engineeringcoördinator heeft hij aan diverse mooie projecten in de jachtinterieurbouw gewerkt. Om zijn kennis over te dragen aan de nieuwe generatie heeft hij Yacht Interior College opgericht. Het is zijn missie om beginnende jachtinterieurbouwers alles te leren over dit fantastische vak, zodat er ook in de toekomst voldoende vakmensen zijn die dit mooie werk kunnen voortzetten.

 

www.yachtinteriorcollege.com

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andries van Baren
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789493355651
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
3503083 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 26,50
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 21,99
  • 7,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 7,99