Jij bent de volgende

Prijs € 12,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Vera Kurian

Paperback | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fans van Bella Mackie en Katy Brent opgelet!De perfecte moord plannen is lastig als er ook iemand op jou jaagt...Maak kennis met Chloe Sevre, een student die hoge cijfers haalt, graag naar yogalates en studentenfeesten gaat en dan ook nog tijd vindt om de perfecte wraakmoord te plannen. Zes jaar geleden heeft Will Bachman haar iets afschuwelijks aangedaan – en nu zal hij daarvoor boeten met zijn leven.Daarnaast doet Chloe mee aan een universitair onderzoek: ze is gediagnosticeerd psychopaat en is samen met zes andere studenten onderdeel van een psychologisch experiment. Wanneer een van hen wordt vermoord is dat het begin van een gevaarlijk kat-en-muisspel, waardoor Chloe niet meer alleen jager maar ook prooi is. Daardoor komt ze voor een lastige keuze te staan: moet ze samenwerken met de andere studenten uit het onderzoek, ook al weet ze als geen ander dat het een slecht idee is om een psychopaat te vertrouwen?Jij bent de volgende is hét boek voor iedereen die graag over vrouwelijke moordenaars en wraakmoorden met een beetje donkere humor leest.Genomineerd voor een Edgar Award, een Bronzen Vleermuis en een Thrillzone Award.Beste thriller van het jaar volgens The New York Times.‘Verbijsterend debuut.’ – Tess Gerritsen‘Origineel, spannend en duivels slim. Als je van true crime houdt is dit het boek voor jou!’ – Lisa Gardner‘Erg goed geschreven [...], in elk hoofdstuk gebeurt iets wat je op het puntje van je stoel houdt.’ – Thrillzone‘Tot het einde blijft het een redelijke verrassing wie het gedaan heeft en komt er ook nog eens een bijzondere plottwist die waarschijnlijk niemand aan zag komen.’ Vrouwenthrillers‘Een origineel verhaal en interessant om een kijkje te nemen in de gedachten van psychopaten.’ – Chicklit

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vera Kurian
Uitgever
Volt
ISBN
9789062223176
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Fans van Bella Mackie en Katy Brent opgelet!

De perfecte moord plannen is lastig als er ook iemand op jou jaagt...

Maak kennis met Chloe Sevre, een student die hoge cijfers haalt, graag naar yogalates en studentenfeesten gaat en dan ook nog tijd vindt om de perfecte wraakmoord te plannen. Zes jaar geleden heeft Will Bachman haar iets afschuwelijks aangedaan – en nu zal hij daarvoor boeten met zijn leven.

Daarnaast doet Chloe mee aan een universitair onderzoek: ze is gediagnosticeerd psychopaat en is samen met zes andere studenten onderdeel van een psychologisch experiment. Wanneer een van hen wordt vermoord is dat het begin van een gevaarlijk kat-en-muisspel, waardoor Chloe niet meer alleen jager maar ook prooi is. Daardoor komt ze voor een lastige keuze te staan: moet ze samenwerken met de andere studenten uit het onderzoek, ook al weet ze als geen ander dat het een slecht idee is om een psychopaat te vertrouwen?

Jij bent de volgende is hét boek voor iedereen die graag over vrouwelijke moordenaars en wraakmoorden met een beetje donkere humor leest.

Genomineerd voor een Edgar Award, een Bronzen Vleermuis en een Thrillzone Award.

Beste thriller van het jaar volgens The New York Times.

‘Verbijsterend debuut.’ – Tess Gerritsen

‘Origineel, spannend en duivels slim. Als je van true crime houdt is dit het boek voor jou!’ – Lisa Gardner

‘Erg goed geschreven [...], in elk hoofdstuk gebeurt iets wat je op het puntje van je stoel houdt.’ – Thrillzone

‘Tot het einde blijft het een redelijke verrassing wie het gedaan heeft en komt er ook nog eens een bijzondere plottwist die waarschijnlijk niemand aan zag komen.’ Vrouwenthrillers

‘Een origineel verhaal en interessant om een kijkje te nemen in de gedachten van psychopaten.’ – Chicklit

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vera Kurian
Uitgever
Volt
ISBN
9789062223176
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 22,99
  • 21,99
  • 23,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 28,99
  • 24,99
  • 22,99