21 december 2012

het aftellen is begonnen

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het aftellen is begonnen. De Oude Egyptenaren, Hopi's, In-ka's, Maya's, Nostradamus en zelfs meerdere hedendaagse paragnosten laten er geen misverstand over bestaan: de wereld vergaat op 21 december 2012! Maar moeten we ons nu echt zorgen gaan maken?Een in opdracht van nieuwsdienst Reuters uitgevoerde internationale opiniepeiling wijst uit dat tien procent van alle mensen gelooft dat de wereld die dag vergaat. Vooral de Russen en Polen zien 21 december 2012 met angst en beven tegemoet. Doemdenkers blijken vooral vertegenwoordigd onder laagopgeleiden, minderbedeelden en de leeftijdsgroep tot 35 jaar. Haal hier gerust uw schouders bij op, maar weet wel dat er concrete aanwijzingen voor een snel naderende eindtijd voorhanden zijn. De natuur bijvoorbeeld roert zich de afgelopen jaren meer dan ooit. Sinds 1974 is het aantal (seismische) rampen, zoals aardbevingen, tsunami's en vul-kaanuitbarstingen, met ruim 500 procent toegenomen. De bijenpopulatie slinkt op onverklaarbare wijze, vissen spoelen massaal aan, zwermen vogels vallen dood uit de lucht en het zeeijs bij de Noordpool is geslonken tot het laagste niveau ooit gemeten. Weet ook dat kerncentrales steeds meer scheurtjes vertonen; je kunt de scherpe rand van Damocles' zwaard op een haar na op je kruin voelen. Maar er is iets wat wetenschappers nog meer zorgen baart: de zon. Niet eerder namen we zo veel zonneactiviteit waar. De NASA heeft zelfs al een waarschuwing voor een Super Zonnestorm afgegeven. De tot op heden zwaarste geomagnetische zonnestorm, uit 1859, kan weldra worden overtroffen; met een mondiale uitval van het stroomnet tot gevolg. Een ongekende ramp voor een wereld die totaal af-hankelijk is van elektriciteit. Er zijn kortom nogal wat voortekenen die een voortijdige ondergang van onze planeet onderstrepen. Maar zeg nu zelf: is het mogelijk om op de dag precies te voorspellen wanneer onze aarde vergaat?In deze verhalenbundel komen twaalf auteurs aan het woord, ieder met een eigen kijk op wat ons te wachten staat op 21 december 2012. Hoewel fictief, stemt het verloop in elk verhaal volledig overeen met het gedachtegoed van de auteur. Lees over HAARP, sekten, orkanen, rellen, demonstraties, zelfmoorden en vele andere akelig realistische scenario's. Ervaar ook het meer rooskleurige toekomstperspectief voorzien door twee energetische consultants. Hun gechannelde berichten (informatie verkregen door contact te leggen met overledenen, gidsen, engelen en elementalen) zijn op unieke wijze verweven in hun verhaal.Wie van de auteurs heeft het bij het rechte eind met betrekking tot de (apocalyptische) gebeurtenissen op 21 december? Zeker is dat iedere auteur 'iets' vermoedt. U bent gewaarschuwd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
PMA
ISBN
9789078840428
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Het aftellen is begonnen. De Oude Egyptenaren, Hopi's, In-ka's, Maya's, Nostradamus en zelfs meerdere hedendaagse paragnosten laten er geen misverstand over bestaan: de wereld vergaat op 21 december 2012! Maar moeten we ons nu echt zorgen gaan maken?

Een in opdracht van nieuwsdienst Reuters uitgevoerde internationale opiniepeiling wijst uit dat tien procent van alle mensen gelooft dat de wereld die dag vergaat. Vooral de Russen en Polen zien 21 december 2012 met angst en beven tegemoet. Doemdenkers blijken vooral vertegenwoordigd onder laagopgeleiden, minderbedeelden en de leeftijdsgroep tot 35 jaar. Haal hier gerust uw schouders bij op, maar weet wel dat er concrete aanwijzingen voor een snel naderende eindtijd voorhanden zijn. De natuur bijvoorbeeld roert zich de afgelopen jaren meer dan ooit. Sinds 1974 is het aantal (seismische) rampen, zoals aardbevingen, tsunami's en vul-kaanuitbarstingen, met ruim 500 procent toegenomen. De bijenpopulatie slinkt op onverklaarbare wijze, vissen spoelen massaal aan, zwermen vogels vallen dood uit de lucht en het zeeijs bij de Noordpool is geslonken tot het laagste niveau ooit gemeten. Weet ook dat kerncentrales steeds meer scheurtjes vertonen; je kunt de scherpe rand van Damocles' zwaard op een haar na op je kruin voelen.

Maar er is iets wat wetenschappers nog meer zorgen baart: de zon. Niet eerder namen we zo veel zonneactiviteit waar. De NASA heeft zelfs al een waarschuwing voor een Super Zonnestorm afgegeven. De tot op heden zwaarste geomagnetische zonnestorm, uit 1859, kan weldra worden overtroffen; met een mondiale uitval van het stroomnet tot gevolg. Een ongekende ramp voor een wereld die totaal af-hankelijk is van elektriciteit. Er zijn kortom nogal wat voortekenen die een voortijdige ondergang van onze planeet onderstrepen. Maar zeg nu zelf: is het mogelijk om op de dag precies te voorspellen wanneer onze aarde vergaat?

In deze verhalenbundel komen twaalf auteurs aan het woord, ieder met een eigen kijk op wat ons te wachten staat op 21 december 2012. Hoewel fictief, stemt het verloop in elk verhaal volledig overeen met het gedachtegoed van de auteur. Lees over HAARP, sekten, orkanen, rellen, demonstraties, zelfmoorden en vele andere akelig realistische scenario's. Ervaar ook het meer rooskleurige toekomstperspectief voorzien door twee energetische consultants. Hun gechannelde berichten (informatie verkregen door contact te leggen met overledenen, gidsen, engelen en elementalen) zijn op unieke wijze verweven in hun verhaal.

Wie van de auteurs heeft het bij het rechte eind met betrekking tot de (apocalyptische) gebeurtenissen op 21 december? Zeker is dat iedere auteur 'iets' vermoedt. U bent gewaarschuwd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
PMA
ISBN
9789078840428
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 23,99
  • 15,00
  • 15,00
  • 22,99
  • 21,99
  • 23,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 22,00