Maak jouw bedrijf superslim met AI

Lessen van Picnic, Salesforce, ParkBee en andere succesformules

Prijs € 28,99

Niet beschikbaar

Gieling Remy

Paperback | December 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Techbedrijven, vakexperts en overheden zijn het erover eens: artificial intelligence (AI) is hard op weg de samenleving, en daarmee ook bedrijven en organisaties, drastisch te veranderen. Toch blijft de technologie voor velen een ver-van-mijn-bedshow. Hoe kun je als ondernemer, leider of professional jouw organisatie nou klaarstomen om te profiteren van de kansen van AI? Kunstmatige intelligentie is geen rocket science die alleen is voorbehouden aan de Google's, Facebooks of Amazons van deze wereld. Integendeel: talloze bedrijven verbeteren op dit moment al hun software en bedrijfsvoering met slimme algoritmes en zelflerende systemen. Aan de hand van praktische voorbeelden en heldere theorieën, tools en modellen praat dit boek je bij over de kansen en uitdagingen van machine learning, en lees je hoe je er in je eigen bedrijf mee kunt starten en bestaande experimenten kunt opschalen. Door slim gebruik te maken van AI is jouw bedrijf straks sneller, efficiënter en persoonlijker dan de concurrentie. Start daarom nu met het bouwen van een toekomstbestendige organisatie. Trefwoorden: AI organisatie machine learning handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gieling Remy
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089655097
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2020
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Techbedrijven, vakexperts en overheden zijn het erover eens: artificial intelligence (AI) is hard op weg de samenleving, en daarmee ook bedrijven en organisaties, drastisch te veranderen. Toch blijft de technologie voor velen een ver-van-mijn-bedshow. Hoe kun je als ondernemer, leider of professional jouw organisatie nou klaarstomen om te profiteren van de kansen van AI?

Kunstmatige intelligentie is geen rocket science die alleen is voorbehouden aan de Google's, Facebooks of Amazons van deze wereld. Integendeel: talloze bedrijven verbeteren op dit moment al hun software en bedrijfsvoering met slimme algoritmes en zelflerende systemen. Aan de hand van praktische voorbeelden en heldere theorieën, tools en modellen praat dit boek je bij over de kansen en uitdagingen van machine learning, en lees je hoe je er in je eigen bedrijf mee kunt starten en bestaande experimenten kunt opschalen.

Door slim gebruik te maken van AI is jouw bedrijf straks sneller, efficiënter en persoonlijker dan de concurrentie. Start daarom nu met het bouwen van een toekomstbestendige organisatie.

Trefwoorden: AI organisatie machine learning handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gieling Remy
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089655097
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2020
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 22,99
  • 21,99
  • 23,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 28,99
  • 24,99
  • 22,99