Noorse goden - geïllustreerde editie

Prijs € 29,99

Nog niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Neil Gaiman

Hardback | November 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Noorse goden van Neil Gaiman komen eeuwenoude verhalen op onweerstaanbare wijze tot leven. Dit boek staat vol meeslepende hervertellingen van Noorse mythen, nu met prachtige illustraties van Levi Pinfold, die de wereld van de goden van de pagina’s laten spatten. Van het ontstaan van de legendarische negen werelden tot de ondergang van de goden: dit is een duizelingwekkende reis door de Noorse mythologie. Over monsters en elfen, magie en bedrog, gevechten met reuzen en legendarische zoektochten naar nieuwe kennis. En over Odin de oppergod, Thor met zijn hamer en natuurlijk de sluwe Loki, onmogelijk te vertrouwen. Hun botsende karakters, intense onderlinge wantrouwen en explosieve ruzies zijn door Neil Gaiman en Levi Pinfold op adembenemende wijze tot leven gewekt. Deze exclusieve editie van Noorse goden is voor lezers van alle leeftijden: zo oud als de bergen of zo jong als een van Loki’s vele nakomelingen. Voor fans van Mythos. ‘Vanuit de hallen van Walhalla sméékten de goden om hun verhalen aan een nieuw publiek te vertellen, en Neil Gaiman heeft geluisterd.’ – The Guardian ‘Een speelse hervertelling van de Noorse mythologie in Gaimans kenmerkende stijl.’ – The New York Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Neil Gaiman
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401622615
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In Noorse goden van Neil Gaiman komen eeuwenoude verhalen op onweerstaanbare wijze tot leven. Dit boek staat vol meeslepende hervertellingen van Noorse mythen, nu met prachtige illustraties van Levi Pinfold, die de wereld van de goden van de pagina’s laten spatten.

Van het ontstaan van de legendarische negen werelden tot de ondergang van de goden: dit is een duizelingwekkende reis door de Noorse mythologie. Over monsters en elfen, magie en bedrog, gevechten met reuzen en legendarische zoektochten naar nieuwe kennis. En over Odin de oppergod, Thor met zijn hamer en natuurlijk de sluwe Loki, onmogelijk te vertrouwen. Hun botsende karakters, intense onderlinge wantrouwen en explosieve ruzies zijn door Neil Gaiman en Levi Pinfold op adembenemende wijze tot leven gewekt.

Deze exclusieve editie van Noorse goden is voor lezers van alle leeftijden: zo oud als de bergen of zo jong als een van Loki’s vele nakomelingen. Voor fans van Mythos.

‘Vanuit de hallen van Walhalla sméékten de goden om hun verhalen aan een nieuw publiek te vertellen, en Neil Gaiman heeft geluisterd.’ – The Guardian

‘Een speelse hervertelling van de Noorse mythologie in Gaimans kenmerkende stijl.’ – The New York Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Neil Gaiman
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401622615
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 18,99
  • 33,99
  • 12,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 21,99
  • 15,99
  • 12,50
  • 24,99