Portugees voor zelfstudie

Prijs € 34,99

Uitverkocht

Gisa Muniz

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het ideale leerboek - inclusief twee audio-cd's - voor wie snel en efficiënt Portugees wil leren spreken en verstaan. Ook zonder voorkennis uitstekend te volgen. Met ruime aandacht voor het Portugees van Brazilië, een variant die vooral qua uitspraak afwijkt. In zestien hoofdstukken, die levendig en praktisch van opzet zijn, krijgt u de leerstof aangereikt.Alle facetten van het Portugees komen aan de orde in de luisterteksten, die u vindt op de bijgesloten audio-cd's. Deze zijn door Portugese en Braziliaanse native speakers ingesproken en maken u vertrouwd met de uitspraak van het Portugees en het Braziliaans. Rondom de teksten in het boek staan gevarieerde opdrachten om woordenschat, grammatica en uitspraak te oefenen. Tussendoor krijgt u extra informatie over de Portugese taal en cultuur. Met een woordenlijst en een grammatica. De antwoorden op de oefeningen vindt u achter in het boek.Bij uitstek geschikt voor zelfstudie in eigen tempo, maar ook voor bestudering in groepsverband op taleninstituten of volksuniversiteiten. Leidt op tot niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader.Over de auteurDrs. Gisa Muniz is Braziliaanse en studeerde Portugees in São Paulo en aan de Rijksuniversiteit Utrecht. In de loop der jaren specialiseerde ze zich in de verschillen tussen het Braziliaanse en Europese Portugees. De auteur is oprichter en directeur van het taalinstituut Talent Talen in Utrecht, waar ze ook Portugees doceert.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gisa Muniz
Uitgever
Prisma
ISBN
9789049106409
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
387

Beschrijving

Het ideale leerboek - inclusief twee audio-cd's - voor wie snel en efficiënt Portugees wil leren spreken en verstaan. Ook zonder voorkennis uitstekend te volgen. Met ruime aandacht voor het Portugees van Brazilië, een variant die vooral qua uitspraak afwijkt. In zestien hoofdstukken, die levendig en praktisch van opzet zijn, krijgt u de leerstof aangereikt.

Alle facetten van het Portugees komen aan de orde in de luisterteksten, die u vindt op de bijgesloten audio-cd's. Deze zijn door Portugese en Braziliaanse native speakers ingesproken en maken u vertrouwd met de uitspraak van het Portugees en het Braziliaans. Rondom de teksten in het boek staan gevarieerde opdrachten om woordenschat, grammatica en uitspraak te oefenen. Tussendoor krijgt u extra informatie over de Portugese taal en cultuur. Met een woordenlijst en een grammatica. De antwoorden op de oefeningen vindt u achter in het boek.

Bij uitstek geschikt voor zelfstudie in eigen tempo, maar ook voor bestudering in groepsverband op taleninstituten of volksuniversiteiten. Leidt op tot niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader.

Over de auteur
Drs. Gisa Muniz is Braziliaanse en studeerde Portugees in São Paulo en aan de Rijksuniversiteit Utrecht. In de loop der jaren specialiseerde ze zich in de verschillen tussen het Braziliaanse en Europese Portugees. De auteur is oprichter en directeur van het taalinstituut Talent Talen in Utrecht, waar ze ook Portugees doceert.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gisa Muniz
Uitgever
Prisma
ISBN
9789049106409
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
387

Actuele bestsellers!

  • 21,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 23,99