Reiswoordenboek Nederlands-Mandinka

eenvoudig taalwoordenboek Mandinka

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paul de Waard

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De gids is géén cursus Mandinka. Het is allerminst de bedoeling om u 'school Mandinka' bij te brengen, dat bestaat niet, er zijn afwijkingen in de talen per gebied, dus het meeste zult u in de praktijk moeten leren.Voorafgaand aan het inhoudelijke deel wordt iets verteld over de achtergronden en de geschiedenis van het Mandinkavolk. Er wordt iets uitgelegd over de uitspraak, hoe u moet groeten en de naam van familierelaties worden benoemd. De dagen van de week en de maanden van het jaar krijgen een naam en als u iets wilt eten of drinken worden er mogelijkheden aangedragen om het juiste voedsel op uw bord te krijgen. Kleuren krijgen kleur en de belangrijkste dieren die in Gambia voorkomen of er een symbolische waarde hebben zijn opgenomen.Natuurlijk leert u hoe u moet tellen en hoe u de juiste tijd kunt vragen en verstaan.Voorafgaande aan de lijst met werkwoorden vindt u enkele voorbeelden over de vervoeging ervan. De uitgebreide lijsten met werkwoorden en algemene woorden zijn niet alleen vertaald vanuit het Mandinka naar het Nederlands, maar u vindt ook de bijbehorende Engelse woorden, wat de communicatie in een (in principe) Engels sprekend land wel zo gemakkelijk maakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul de Waard
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789081866323
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Beschrijving

De gids is géén cursus Mandinka. Het is allerminst de bedoeling om u 'school Mandinka' bij te brengen, dat bestaat niet, er zijn afwijkingen in de talen per gebied, dus het meeste zult u in de praktijk moeten leren.

Voorafgaand aan het inhoudelijke deel wordt iets verteld over de achtergronden en de geschiedenis van het Mandinkavolk. Er wordt iets uitgelegd over de uitspraak, hoe u moet groeten en de naam van familierelaties worden benoemd. De dagen van de week en de maanden van het jaar krijgen een naam en als u iets wilt eten of drinken worden er mogelijkheden aangedragen om het juiste voedsel op uw bord te krijgen. Kleuren krijgen kleur en de belangrijkste dieren die in Gambia voorkomen of er een symbolische waarde hebben zijn opgenomen.Natuurlijk leert u hoe u moet tellen en hoe u de juiste tijd kunt vragen en verstaan.

Voorafgaande aan de lijst met werkwoorden vindt u enkele voorbeelden over de vervoeging ervan. De uitgebreide lijsten met werkwoorden en algemene woorden zijn niet alleen vertaald vanuit het Mandinka naar het Nederlands, maar u vindt ook de bijbehorende Engelse woorden, wat de communicatie in een (in principe) Engels sprekend land wel zo gemakkelijk maakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul de Waard
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789081866323
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 21,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 23,99