Samen maken we Nederland

€ 35,00
Prijs € 29,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Laurens van Vliet, Jip Samhoud

Hardback | Oktober 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe ziet het Nederland van de toekomst eruit? Dit prachtig vormgegeven coffeetable-boek biedt een inspirerende kijk op de toekomst van ons land, door de ogen van de Nederlandse bevolking zelf. Op basis van het grootschalige burgeronderzoek ‘Namens Nederland’, waarin meer dan 325.000 respondenten hun visie gaven, ontdekken we over welke thema’s we het eens zijn voor de toekomst: beter onderwijs, een vitale samenleving, meer veiligheid en sterk ondernemerschap.Wat begon met een eenvoudige vraag, is uitgegroeid tot de krachtige beweging NL2025. Dit boek vertelt het verhaal van die beweging en belicht de mensen die hun schouders eronder zetten. Door het principe van ‘pay it forward’ – elkaar helpen zonder iets terug te verwachten – zijn duizenden inwoners van Nederland met elkaar verbonden en in actie gekomen. In persoonlijke interviews en portretten maken we kennis met enkele aanjagers en initiatiefnemers die Nederland willen verbeteren, met inspirerende verhalen van o.a. Feike Sijbesma, Mariëtte Hamer, Laurentien van Oranje, Soufiane Touzani, Astrid Elburg, Harold Goddijn, Claudy Jongstra, Erik Scherder, Esther Vergeer, Teun Toebes, Hanna Verboom en Merel van Vroonhoven. Hun verhalen laten zien dat we samen een verschil kunnen maken.Daarnaast biedt het boek een inspirerend overzicht van succesvolle projecten en initiatieven die bijdragen aan een betere toekomst. Het is een eerbetoon aan de creativiteit, veerkracht en onbaatzuchtige inzet van al diegenen die geloven in een beter en mooier Nederland.Een must-read voor iedereen die zich betrokken voelt bij de toekomst van ons land en wil bijdragen aan positieve verandering!De volledige opbrengst van dit boek gaat naar Stichting NL2025, waarmee je niet alleen geïnspireerd raakt, maar ook direct bijdraagt aan concrete initiatieven voor een beter en duurzamer Nederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laurens van Vliet, Jip Samhoud
Uitgever
&samhoud
ISBN
9789090388960
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

Hoe ziet het Nederland van de toekomst eruit? Dit prachtig vormgegeven coffeetable-boek biedt een inspirerende kijk op de toekomst van ons land, door de ogen van de Nederlandse bevolking zelf. Op basis van het grootschalige burgeronderzoek ‘Namens Nederland’, waarin meer dan 325.000 respondenten hun visie gaven, ontdekken we over welke thema’s we het eens zijn voor de toekomst: beter onderwijs, een vitale samenleving, meer veiligheid en sterk ondernemerschap.

Wat begon met een eenvoudige vraag, is uitgegroeid tot de krachtige beweging NL2025. Dit boek vertelt het verhaal van die beweging en belicht de mensen die hun schouders eronder zetten. Door het principe van ‘pay it forward’ – elkaar helpen zonder iets terug te verwachten – zijn duizenden inwoners van Nederland met elkaar verbonden en in actie gekomen. In persoonlijke interviews en portretten maken we kennis met enkele aanjagers en initiatiefnemers die Nederland willen verbeteren, met inspirerende verhalen van o.a. Feike Sijbesma, Mariëtte Hamer, Laurentien van Oranje, Soufiane Touzani, Astrid Elburg, Harold Goddijn, Claudy Jongstra, Erik Scherder, Esther Vergeer, Teun Toebes, Hanna Verboom en Merel van Vroonhoven. Hun verhalen laten zien dat we samen een verschil kunnen maken.

Daarnaast biedt het boek een inspirerend overzicht van succesvolle projecten en initiatieven die bijdragen aan een betere toekomst. Het is een eerbetoon aan de creativiteit, veerkracht en onbaatzuchtige inzet van al diegenen die geloven in een beter en mooier Nederland.

Een must-read voor iedereen die zich betrokken voelt bij de toekomst van ons land en wil bijdragen aan positieve verandering!

De volledige opbrengst van dit boek gaat naar Stichting NL2025, waarmee je niet alleen geïnspireerd raakt, maar ook direct bijdraagt aan concrete initiatieven voor een beter en duurzamer Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laurens van Vliet, Jip Samhoud
Uitgever
&samhoud
ISBN
9789090388960
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Actuele bestsellers!

  • 26,50
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 21,99
  • 7,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 7,99