Tussen licht en donker (e-Book)

Schim in het donker / Nachtschaduw

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Nora Roberts

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een beetje rebels, maar o zo aantrekkelijk… Dat moet wel een Nora Roberts-held zijn!(1) SCHIM IN HET DONKER Wanneer aanklager Deborah O'Roarke na een lange werkdag naar haar auto loopt, wordt ze plotseling door een man vastgepakt en een steeg in getrokken. Wanhopig probeert ze zich te ontworstelen aan zijn greep, totdat onverwachts een redder opduikt. Ze herkent hem als de mysterieuze Nemesis, de gemaskerde held die ’s nachts waakt over de stad. Hij neemt het niet zo nauw met de wet, terwijl zij die tot op de letter volgt. Hoe kan het dan dat ze het liefst met hem mee zou gaan, de schaduwen in?(2) NACHTSCHADUW Althea Grayson was al niet dol op de donkere uren - die voor een rechercheur vaak gevaar betekenen - maar nu ze die met haar nieuwe partner moet doorbrengen, vindt ze de nacht helemáál riskant. Want Colt Nightshade blijkt een onverbeterlijke rebel, zonder respect voor regels en protocollen. Bovendien is hij knapper dan goed voor hem is. Kortom, het liefst zou Althea zich niets van hem aantrekken, maar hoe negeer je een man die als een schaduw aan je zijde blijft?Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402570885
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
877729 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Een beetje rebels, maar o zo aantrekkelijk… Dat moet wel een Nora Roberts-held zijn!

(1) SCHIM IN HET DONKER 
Wanneer aanklager Deborah O'Roarke na een lange werkdag naar haar auto loopt, wordt ze plotseling door een man vastgepakt en een steeg in getrokken. Wanhopig probeert ze zich te ontworstelen aan zijn greep, totdat onverwachts een redder opduikt. Ze herkent hem als de mysterieuze Nemesis, de gemaskerde held die ’s nachts waakt over de stad. Hij neemt het niet zo nauw met de wet, terwijl zij die tot op de letter volgt. Hoe kan het dan dat ze het liefst met hem mee zou gaan, de schaduwen in?

(2) NACHTSCHADUW 
Althea Grayson was al niet dol op de donkere uren - die voor een rechercheur vaak gevaar betekenen - maar nu ze die met haar nieuwe partner moet doorbrengen, vindt ze de nacht helemáál riskant. Want Colt Nightshade blijkt een onverbeterlijke rebel, zonder respect voor regels en protocollen. Bovendien is hij knapper dan goed voor hem is. Kortom, het liefst zou Althea zich niets van hem aantrekken, maar hoe negeer je een man die als een schaduw aan je zijde blijft?

Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402570885
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
877729 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 22,99
  • 15,00
  • 21,99
  • 24,99