Twin Crowns (e-Book)

Twin Crowns / Cursed Crowns / Burning Crowns

Prijs € 19,99

Niet beschikbaar

Deze titel komt in aanmerking voor

Catherine Doyle, Katherine Webber

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

(1) TWIN CROWNS Prinses Rose is de troonopvolgster van Eana. De angst voor de heksen die haar ouders hebben vermoord is haar met de paplepel ingegoten, maar ze zal er alles aan doen om haar koninkrijk te verdedigen.Wren is bij haar geboorte uit het paleis ontvoerd. Zij is de geheime tweelingzus van Rose, en niemand weet van haar bestaan af. Ze beraamt een plan om stiekem de plaats van haar zus in te nemen om zo de heksen te beschermen die haar hebben grootgebracht.De strijd barst los, maar wie zal de kroon dragen? Rose of Wren?(2) CURSED CROWNSTweelingkoninginnen Wren en Rose hebben hun kroon opgeëist, maar niet iedereen is daar blij mee. Om de harten van de mensen te veroveren begint Rose aan een koninklijke rondreis door Eana. Door een ontmoeting met een doodgewaande man komt ze er echter achter dat er meer geheimen in het koninkrijk zijn dan ze dacht.Wren vindt de hele reis tijdverspilling. Zij knijpt er stiekem tussenuit naar het ijskoude noorden om hun gevangengenomen grootmoeder Banba te redden. Alarik, koning van het noorden, doet haar in ruil voor Banba’s vrijlating een dodelijk, magisch voorstel. In haar wanhoop stemt Wren in, maar dit heeft verstrekkende gevolgen. Als kort daarop een oude vloek herleeft, moeten de zusjes de krachten bundelen.(3) BURNING CROWNSSinds Wren de zogenaamde bloedspreuk heeft uitgesproken, lijkt het alsof er een vloek op haar rust. Haar magische krachten zijn onbeheersbaar geworden en ze heeft vreemde dromen die haar bang maken. Er zit niets anders op dan naar de bergen te reizen om de Berggenezer te raadplegen, in de hoop dat zij kan helpen.Ook Rose heeft onrustige nachten. Op een ochtend wordt ze wakker en ziet ze haar ondode voorouder Oonagh naast haar bed staan, die haar beveelt de troon op te geven. Doet ze dat niet, dan zal het hele land worden vernietigd.Er is maar één manier om hun koninkrijk te redden, maar daarvoor zullen de zusjes een groot offer moeten brengen…Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Catherine Doyle, Katherine Webber
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402774023
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2024
Bestandsgrootte
1840771 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1151

Beschrijving

(1) TWIN CROWNS 
Prinses Rose is de troonopvolgster van Eana. De angst voor de heksen die haar ouders hebben vermoord is haar met de paplepel ingegoten, maar ze zal er alles aan doen om haar koninkrijk te verdedigen.

Wren is bij haar geboorte uit het paleis ontvoerd. Zij is de geheime tweelingzus van Rose, en niemand weet van haar bestaan af. Ze beraamt een plan om stiekem de plaats van haar zus in te nemen om zo de heksen te beschermen die haar hebben grootgebracht.

De strijd barst los, maar wie zal de kroon dragen? Rose of Wren?

(2) CURSED CROWNS
Tweelingkoninginnen Wren en Rose hebben hun kroon opgeëist, maar niet iedereen is daar blij mee. Om de harten van de mensen te veroveren begint Rose aan een koninklijke rondreis door Eana. Door een ontmoeting met een doodgewaande man komt ze er echter achter dat er meer geheimen in het koninkrijk zijn dan ze dacht.

Wren vindt de hele reis tijdverspilling. Zij knijpt er stiekem tussenuit naar het ijskoude noorden om hun gevangengenomen grootmoeder Banba te redden. Alarik, koning van het noorden, doet haar in ruil voor Banba’s vrijlating een dodelijk, magisch voorstel. In haar wanhoop stemt Wren in, maar dit heeft verstrekkende gevolgen. Als kort daarop een oude vloek herleeft, moeten de zusjes de krachten bundelen.

(3) BURNING CROWNS
Sinds Wren de zogenaamde bloedspreuk heeft uitgesproken, lijkt het alsof er een vloek op haar rust. Haar magische krachten zijn onbeheersbaar geworden en ze heeft vreemde dromen die haar bang maken. Er zit niets anders op dan naar de bergen te reizen om de Berggenezer te raadplegen, in de hoop dat zij kan helpen.

Ook Rose heeft onrustige nachten. Op een ochtend wordt ze wakker en ziet ze haar ondode voorouder Oonagh naast haar bed staan, die haar beveelt de troon op te geven. Doet ze dat niet, dan zal het hele land worden vernietigd.

Er is maar één manier om hun koninkrijk te redden, maar daarvoor zullen de zusjes een groot offer moeten brengen…

Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Catherine Doyle, Katherine Webber
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402774023
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2024
Bestandsgrootte
1840771 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1151

Actuele bestsellers!

  • 29,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 20,00
  • 33,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 29,95
  • 29,99
  • 22,99