Zomerliefdes - Latin love (e-Book)

Kus in de nacht / Zoeter dan wraak / Argentijnse bruiloft

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Bella Frances, Susan Stephens, Melanie Milburne

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze latin lovers zouden eigenlijk voorzien moeten zijn van een waarschuwing: brandgevaar!In Kus in de nacht dacht Francesca dat ze Rocco nooit meer zou zien. Ooit was ze smoorverliefd op hem, en hun affaire was heftig, allesoverheersend… en kort. Voor ze het wist, was de Argentijnse playboy uit haar leven verdwenen. Nu loopt ze hem onverwacht tegen het lijf, en tot haar schrik laait de vurige storm tussen hen meteen weer op!In Zoeter dan wraak ontdekt Sophie vlak voordat ze aan haar baan in Peru begint, dat haar nieuwe baas niemand minder is dan Xavier Bordiu! Ze weet dat hij een enorme wrok tegen haar familie koestert en vreest dat dat  haar werk zal bemoeilijken. Maar al snel maakt ze zich zorgen over iets héél anders: ze vindt de knappe zakenman onweerstaanbaar!In Argentijnse bruiloft droomde Teddy altijd dat ze in een witte jurk naar haar bruidegom zou lopen, die haar liefdevol bij het altaar zou opwachten. In plaats daarvan trouwt ze met de Argentijnse tycoon Alejandro - omdat dat in haar vaders testament staat. Alejandro is knap en avontuurlijk, maar ook een playboy. Betekent dit het einde van haar droom?Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bella Frances, Susan Stephens, Melanie Milburne
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571585
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2024
Bestandsgrootte
1096997 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
356

Beschrijving

Deze latin lovers zouden eigenlijk voorzien moeten zijn van een waarschuwing: brandgevaar!

In Kus in de nacht dacht Francesca dat ze Rocco nooit meer zou zien. Ooit was ze smoorverliefd op hem, en hun affaire was heftig, allesoverheersend… en kort. Voor ze het wist, was de Argentijnse playboy uit haar leven verdwenen. Nu loopt ze hem onverwacht tegen het lijf, en tot haar schrik laait de vurige storm tussen hen meteen weer op!

In Zoeter dan wraak ontdekt Sophie vlak voordat ze aan haar baan in Peru begint, dat haar nieuwe baas niemand minder is dan Xavier Bordiu! Ze weet dat hij een enorme wrok tegen haar familie koestert en vreest dat dat  haar werk zal bemoeilijken. Maar al snel maakt ze zich zorgen over iets héél anders: ze vindt de knappe zakenman onweerstaanbaar!

In Argentijnse bruiloft droomde Teddy altijd dat ze in een witte jurk naar haar bruidegom zou lopen, die haar liefdevol bij het altaar zou opwachten. In plaats daarvan trouwt ze met de Argentijnse tycoon Alejandro - omdat dat in haar vaders testament staat. Alejandro is knap en avontuurlijk, maar ook een playboy. Betekent dit het einde van haar droom?

Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bella Frances, Susan Stephens, Melanie Milburne
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571585
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2024
Bestandsgrootte
1096997 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
356

Actuele bestsellers!

  • 12,99
  • 21,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 21,99
  • 15,00
  • 12,99
  • 22,99
  • 22,99